Резюме від 30 березня 2024 PRO

Олександр

Юрист, фінансист, керівник, 25 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Козятин
Готовий працювати:
Вінниця, Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділення

з 08.2023 по 01.2024 (5 місяців)
ТОВ "Фінансова компанія "Віва капітал", Козятин (Фінанси, банки, страхування)

Юрисконсульт по політичній роботі

з 06.2021 по нині (2 роки 11 місяців)
ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "СЛУГА НАРОДУ", Вінниця (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

- консультування працівників та керівництва Обласної організації з питань статутної діяльності Партії;
- складання протоколів засідань керівних органів Обласної організації.
- підготовка проєктів наказів, розпоряджень, доручень, листів та інших документів, в тому числі щодо заходів Обласної організації.
- координація роботи депутатів місцевих рад, голів місцевих рад та надає їм консультації з питань депутатської діяльності.
- юридичне супроводження Обласної організації щодо підготовки та проведення виборів та референдумів.
- підготовка документів та супровід питань державної реєстрації новостворених Структурних утворень Партії та державної реєстрації змін до відомостей, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань щодо діючих Структурних утворень Партії та Обласної організації.
- проведення навчаннь та тренінгів юридичного напрямку для депутатів місцевих рад.
- ведення обліку усіх місцевих організацій та первинних осередків Партії, які діють на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці .
- ведення обліку членів Партії, які стоять на партійному обліку в первинних осередках та місцевих організаціях Партії, які діють на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці (області).
- координація юридичного напрямку роботи громадських приймалень.
- виконання окремих службових дорученнь Голови Обласної організації та Секретаря Обласної організації.
- моніторинг змін до законодавства, надання офіційних роз’яснень застосування норм законодавства, практики Європейського суду з прав людини, рекомендацій Венеціанської Комісії з питань, які стосуються діяльності Партії.

Помічник начальника дирекції

з 09.2020 по нині (3 роки 8 місяців)
"Київська дирекція" філії "Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд" АТ "Українська залізниця" ", Київ (Будівельна організація)

1. Здійснення контролю за своєчасним виконанням працівниками дирекції виданих наказів та розпоряджень; розробляє методики такого контролю і веде картки обліку виконання наказів, розпоряджень і доручень начальника дирекції.
2. Здійснення короткочасних службових відряджень за вказівкою начальника дирекції для вирішення окремих питань.
3. За потреби перебування разом з начальником дирекції на зустрічах і у відрядженнях.
4. Участь у переговорах, ділових зустрічах, спеціальних прийомах; веде протоколи і складає необхідні документи за результатами зустрічей, переговорів.
5. Підтримання зв'язку з іншими організаціями і підприємствами, а також державними органами і вирішення справ, які не потребують особистої присутності начальника дирекції.
6. За дорученням начальника дирекції узгоджує або вирішує окремі питання з керівниками і працівниками структурних підрозділів, контролює виконання ними окремих доручень і наказів начальника диреції, а також отримує від них необхідну інформацію і матеріали.
7. У межах своєї компетенції готує проєкти наказів, рішень і розпоряджень начальника дирекції, а також, за дорученням начальника дирекції, інших матеріалів і документів, що стосуються діяльності дирекції.
8. Збирає і отримує матеріали та інформацію з різних зовнішніх джерел, що необхідна начальнику дирекції, а також забезпечує її аналіз; доповідає про результати такого аналізу начальнику дирекції.
9. Організовує діловодство, вивчає кореспонденцію, що надійшла на ім'я начальника дирекції, в межах своєї компетенції готує проєкти відповідей або рішень.
10. Веде запис на прийом до начальника дирекції і організовує прийом відвідувачів.
11. Виконує окремі доручення начальника дирекції щодо управління персоналом, здійснює контроль за роботою окремих працівників.
12. Виконує інші обов'язки і доручення начальника дирекції в рамках своєї компетенції і спеціалізації на додаткових окремих видах діяльності.

Провідний юрисконсульт

з 10.2019 по 09.2020 (11 місяців)
Київське територіальне управління філії "Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд" АТ "Укрзалізниця", Київ (Будівельна організація)

-юридичне супроводження діяльності Територіального управління;
-забезпечення реалізації державної правової політики, неухильного дотримання та правильного застосування законодавства України керівництвом та працівниками Територіального управління під час виконання власних посадових обов’язків та інших покладених керівництвом завдань;
-представництво та захист законних прав, свобод та інтересів Товариства, Філії та всіх без виключення її структурних (функціональних та виробничих) підрозділів у судах всіх інстанцій та юрисдикцій, включаючи Верховний Суд, у процесі примусового виконання передбачених чинним законодавством виконавчих документів, перед органами державної влади та місцевого самоврядування, їх виконавчими органами, правоохоронними органами, нотаріусами, органами, що здійснюють державну реєстрацію юридичних осіб, речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, перед третіми особами в межах повноважень, визначених довіреністю;
- супроводження проведення перевірок діяльності Товариства, Філії та Територіального управління, що здійснюється органами державної влади згідно до чинного законодавства України;
- сприяння додержанню законності у реалізації прав трудового колективу Територіального управління під час виконаннями покладених на нього завдань та обов’язків;
- надання працівникам Територіального управління роз’яснень та консультацій з питань реалізації та дотримання вимог чинного законодавства України під час виконання посадових обов’язків;
- ведення претензійно-позовної роботи стосовно фінансово-господарської та іншої діяльності Територіального управління;
- надання до Філії пропозицій та участь у впровадження заходів з підвищення якості ведення претензійно-позовної роботи по Філії;

Заступник начальника відділу

з 10.2014 по 10.2016 (2 роки)
Відділ державної виконавчої служби Козятинського міськрайонного управління юстиції, Козятин (орган влади)

Виконання рішень судів, інших органів (посадових осіб). Організація роботи відділу у межах делегованих начальником відділу повноважень, виконання обов'язків в разі його відсутності. Забезпечення виконання покладених на відділ завдань щодо участі у реалізації державної політики з питань діяльності органів державної виконавчої служби. Розробка поточних та участь у підготовці перспективних планів відділу, надання необхідної методичної допомоги співробітникам у виконанні завдань, доручень. Узагальнення у межах наданої компетенції практики застосування законодавства та хід реалізації державної політики з питань діяльності органів державної виконавчої служби. Внесення пропозиції, розробка комплексу заходів, які стосуються відповідного напряму роботи, контроль за організацією їх виконання. Участь в організації та проведенні нарад, семінарів, конференцій з питань віднесених до повноважень відділу. Підготовка проектів рішень за напрямами діяльності відділу. Організація та контроль за своєчасним та якісним розглядом працівниками відділу доручень та звернень від органів державної влади та місцевого самоврядування, об'єднань громадян, підприємств, установ, організацій, громадян з напряму діяльності відділу, а також підготовка проектів відповідних рішень з питань, що належать до його компетенції. Вжиття заходів щодо вдосконалення організації роботи, завдань та функцій відділу.

Головний державний виконавець

з 05.2013 по 10.2014 (1 рік 5 місяців)
Відділ державної виконавчої служби Козятинського міськрайонного управління юстиції, Козятин (орган влади)

Виконання рішень судів, інших органів (посадових осіб). Організація та забезпечення контролю, аналізу та оцінки стану справ на відповідному напрямку діяльності. Узагальнення у межах наданої компетенції практики застосування законодавства та хід реалізації державної політики з питань діяльності органів державної виконавчої служби. Внесення пропозицій, розробка комплексу заходів, які стосуються відповідного напряму роботи, контроль за організацією їх виконання. Участь в організації та проведенні нарад, семінарів, конференцій з питань віднесених до повноважень відділу. У межах наданої компетенції забезпечення підготовки проектів рішень, внесення пропозицій керівництву на виконання доручень органів державної влади та місцевого самоврядування. Розгляд звернення громадян, надання роз'яснень та рекомендацій з питань, що належать до компетенції відділу.

Старший державний виконавець

з 10.2012 по 05.2013 (7 місяців)
Відділ державної виконавчої служби Козятинського міськрайонного управління юстиції, Козятин (орган влади)

Виконання рішень судів, інших органів (посадових осіб). Забезпечення виконання покладених на відділ завдань в закріпленому напрямі роботи. Контроль, аналіз та оцінка стану справ на відповідній ділянці роботи. Участь в узагальненні практики застосування законодавства та ходу реалізації державної політики з питань діяльності органів державної виконавчої служби та забезпеченні їх виконання у межах своїх повноважень. Участь у підготовці проектів, організаційно-методичних документів та інформації про результати цієї роботи. Підготовка проектів відповідей на звернення та заяви, що надійшли для розгляду до відділу.

Державний виконавець

з 11.2011 по 10.2012 (11 місяців)
Відділ державної виконавчої служби Козятинського міськрайонного управління юстиції, Козятин (орган влади)

Виконання рішень судів, інших органів (посадових осіб).Забезпечення виконання покладених на відділ завдань в закріпленому напрямі роботи. Контроль та оцінка стану справ на відповідній ділянці роботи. Узагальнення практики застосування законодавства та ходу реалізації державної політики з певних питань, що належать до компетенції відділу. Участь у розробці проектів організаційно-методичних документів. Підготовка проектів інформаційно-аналітичних матеріалів, пов'язаних з роботою відділу, а також проектів відповідей на доручення та звернення, що надійшли на розгляд.

Головний спеціаліст

з 10.2010 по 11.2011 (1 рік 1 місяць)
Козятинське міськрайонне управління юстиції Вінницької області, Козятин (орган влади)

Забезпечення виконання покладених законодавством на районне управління юстиції завдань щодо реалізації державної правової політики.
Забезпечення реалізацію державної правової політики, покладеної на районне управління юстиції у порядку, встановленому законодавством України. Сприяння розвитку системи надання правової допомоги з метою реалізації прав та свобод громадян, захисту законних інтересів фізичних та юридичних осіб.
Забезпечення захисту прав і свобод людини і громадянина у визначеній сфері діяльності.
Координація своєї діяльності у процесі виконання наданих повноважень з місцевими органами влади і органами місцевого самоврядування та організація ефективної співпраці з ними, керуючись чинним законодавством.
Здійснення державної реєстрації нормативно-правових актів районної державної адміністрації, її управлінь, відділів, інших структурних підрозділів, що зачіпають права, свободи й законні інтереси громадян або мають міжвідомчий характер, ведення реєстру цих актів.
Здійснення легалізації об’єднань громадян, реєстрації благодійних організацій, структурних утворень політичних партій та інших громадських формувань.

Освіта

ВМУРОЛ "Україна" (стаціонар)

Правознавство, юрист, Київ
Вища, з 2006 по 2012 (5 років 7 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Курс Фінансовий аналіз, Міжнародна бізнес-школа Laba

2023
Сертифікат

Курс Exel для бізнесу, Міжнародна бізнес-школа Laba

2024
Сертифікат

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet Windows Водіння авто

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Характер спокійний, урівноважений , але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, доброзичливий, комунікабельний, цілеспрямований, стресостійкий, відповідальний, пунктуальний, вмію аналізувати та логічно мислити. Учасник бойових дій в 2022 році. Депутат Козятинської міської ради Вінницької області 8-го скликання. Нагороджений почесною грамотою Вінницької обласної державної адміністрації та Вінницької обласної ради. Шкідливих звичок не маю.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: