- Файл
Антоніна
Директор ресторану
- Вік:
- 32 роки
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/13639420/
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
ПРО СЕБЕ
ВІТАЮ, Я ТОНЯ, ШУКАЮ ДЛЯ СЕБЕ РОБЛТУ МРІЇ
МАЮ СИЛИ, БАЖАННЯ І РЕСУРС ПРАЦЮВАТИ НАД НОВИМИ ПРОЄКТАМИ І НОВИМИ ВИКЛИКАМИ.
ЩОДО ДОСВІДУ Й СКІЛІВ МОЖУ НАПИСАТИ КІЛЬКА ДЕСЯТКІВ РЯДКІВ, ЯКІ ПОЧИНАТИМУТЬСЯ, ЩОСЬ НА
КШТАЛТ
- ОРГАНІЗАЦІЯ І КОНТРОЛЬ
- ШВИДКЕ ВПРОВАДЖЕННЯ ІДЕЙ
- СИСТЕМНА ПОБУДОВА
АЛЕ CПРОБУЮ РОЗПОВІСТИ БІЛЬШ КОРОТКО І ЦІКАВО.
9 РОКІВ ПРАЦЮВАЛА У КОМПАНІЇ ТРУ БУРГЕР БАР ТА ХЕНДРІКС БАР, ПРОЙШЛА ШЛЯХ ВІД ОФІЦІАНТА
ДО ДИРЕКТОРА, А ПОТІМ ДО ДИРЕКТОРКИ, КОЛИ ВСІМ СТАЛИ ВАЖЛИВІ ФЕМІНІТИВИ)) ОСТАННІЙ РІК
ОЧОЛЮВАЛА 4 ПРОЄКТИ У КІЛЬКОХ МІСТАХ УКРАЇНИ, ЗАПУСКАЛА НОВИЙ ОБ’ЄКТ У ВОРОХТІ.
КОНТАКТИ
ПРАЦЮВАЛА З УСІМА АСПЕКТАМИ У РЕСТОРАНІ,
[
ВИКЛИКАТИ ДЛЯ РОЗПОДІЛЕННЯ ФАЗ.
З ФІНАНСАМИ ВЕЛИКА ЛЮБОВ, - ПЛАНУВАННЯ ДОХОДІВ, ВИТРАТ, ДОТРИМАННЯ БЮДЖЕТІВ ТА Й
[
HR, У МОЇХ РЕСТОРАНАХ НЕ БУЛО ОКРЕМОЇ ЛЮДИНИ, ТОМУ ЗАЙМАЛАСЯ ПЕРСОНАЛОМ:
Київ, вул. Кирило- НАВЧАННЯМ, ПІДБОРОМ ТА РОЗВИТКОМ, ВЦІЛОМУ, ВВАЖАЮ, ЩО ЛЮДИ ЦЕ НАРАЗІ ГОЛОВНИЙ
Мефодіївська,2 РЕСУРС У ЯКИЙ ПОТРІБНО БАГАТО ВКЛАДАТИ
[
РОБОТА
ОСВІТА F&B ДИРЕКТОРКА
Київський національний університе Dreamers (Уліс, Уліс. Ворохта, Druzi Cafe)
культури та мистецтв
2024 - 2025
2009 - 2014 Стратегічний розвиток проєуктів Уліс та Друзі
Менеджмент організацій кафе
Запуск нових продуктів і локацій: Уліс Ворохта,
ВМІННЯ івент спейс
Працюю з філософією Управління командою та навчання
критичного мислення, аналізу, Фокус на фінансових показниках
аргументації та прийняття Бюджетування і фінансовий контрголь
рішень, не боюсь брати на
себе відповідальність
Маю знання і бачення ДИРЕКТОРКА РЕСТОРАНУ
майбутнього галузі, вмію
працювати з потоками True Burger Bar
інформації. 2014 - 2024
Здатна формувати команди й Організація господарської та комерційної
обʼєктивно ними управляти. діяльності підприємства
Здатна діяти та приймати Підбір, навчання та управління персоналом
ефективні рішення в умовах Фінансовий аналіз та оптимізація витрат
невизначеності. Розробка ціноутворення на основі
Вмію прогнозувати наслідки. конкурентних підприємств
Увесь спектр зусиль постійно Розвиток та управління підприємством в цілому.
зосереджую на потребах Організація та ведення повного циклу поточної
Гостей. операційної роботи.
Антоніна Луцук
Директока ресторану
ДИРЕКТОРКА РЕСТОРАНУ
Hendrick’s Bar
Липень 2017 - 2024
Організація господарської та комерційної
діяльності підприємства
Участь у проєкті перепланування
Контроль виконання ремонтно-будівельних робіт
Розробка та використання стандартів сервісу,
обліку, звітності
Ведення поточної господарської діяльності
[
[
Київ, вул. Кирило-
Складання бюджету та контроль його виконання
Мефодіївська,2 Hendrick’s Greenhouse
[
Відкриття бару з “нуля” у Оранжереї
КУРСИ Фінансовий контроль та звіти
Складання бюджету
“Управління персоналом” Організація та супроводження банкетів, весіль
Олександр Мусатов Організація концертів у ресторані
“Уравління рестораном”
Олександр мусатов
“Управляння виробництвом та ДИРЕКТОРКА РЕСТОРАНУ
HHACP” Олександр Мусатов True Burger Bar Lviv та Hendrick’s Bar Lviv
Управління персоналом: Лютий 2020 - січень 2022
обов'язки, результати роботи.
Відкриття з “нуля” франшизних проєктів
Бізнес-констуктор
Контроль запасів, інвентаризація.
Свідомий сервіс. Оксана
Марусіч Оптимізація витратної частини.
KMBS:Медіаційні навички Звітність та прогнозування.
Аналіз. Мінімізація та оптимізація витрат.
Підбір, адаптація, навчання, мотивація
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ персоналу;
Стресостійка, бо не виіжджала
під час війни з України
Вмотивована, бо коли як не
зараз, де час на вагу золота.
Мультизадачна, легко
розставляю приорітети і
дотримуюсь дедлайнів.
Схожі кандидати
-
Операційний директор мережі кафе, ресторанів
50000 грн, Київ -
Керуючий рестораном
30000 грн, Київ -
Адміністратор салону, секретар, помічник, директор ресторану
Київ -
Директор ресторану
Київ -
Директор ресторана
55000 грн, Київ -
Керівник кафе
Київ