• Файл

Назар

Менеджер з продажу

Вік:
24 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Назар Кубай Освіта

Вища вер 2017 - січ 2023
Львівський національний університет ветеринарної медицини та
біотехнологій ім. С.З.Ґжицького, Львів
Особисті дані 204.Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр
Назар Кубай Магістр з відзнакою

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Досвід роботи
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Кухар сушист груд 2018 - вер 2022
Смакі макі, Львів
вул.Кавалерідзе 12, 34
Працював сушистом в «Смакі макі» 3 роки 10 місяців
79000 Львів
Після року роботи,став керуючим кухнею,
В мої обов’язки входило:
13 жовтня 2000 р.
-проводити інвентаризацію
-складати закупки товарів
Чоловічий -комунікація з постачальниками
-якість видачі страв
Неодружений/неодружена -Керував командою кухарів, планував робочі завдання та розподіляв обов’
язки.

Кухар сушист вер 2022 - черв 2023
Навички Осама Суші, Львів
В Осамі в подальшому також став су-шефом , також був досвід роботи
Комунікаційні навички оператором та інколи приймав замовлення

Вміння працювати в Ювелір-монтувальник лип 2023 - вер 2023
команді Золотий Вік, Львів
Контроль якості готових виробів, перевірка на наявність дефектів та
Пунктуальність
відповідність стандартам.
Переконання та вплив Використання спеціалізованих інструментів та обладнання для зборки та
ремонту ювелірних виробів.
Управління часом
Кухар сушист вер 2023 - серп 2024
Осама Суші, Львів
Мова Офіціант-бармен черв 2016 - жовт 2017
Фільварок, с.Бабичі
Українська Обслуговування клієнтів на високому рівні, забезпечення позитивного
враження для гостей
Участь у підготовці і організації банкетних заходів та святкових вечорів
Хобі
Спорт
….
Куховарство
Чому я вирішив кардинально змінити специфіку роботи?
Подорожі Вирішив спробувати себе в іншій сфері, тому що коли працював на кухні це
була важка фізична робота і відповідно в мене не було вільного часу на себе
Музика і для власного саморозвитку .
Працював з 9:00 до 22:00, і лише о 23:00 я приходив додому.На кухні
Волонтерство пропрацював 6 років, і вирішив, що потрібно щось змінювати.
Я готовий навчатись, та маю хорошу комунікацію з людьми та буду радий
нашій з вами співпраці!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: