Резюме від 1 березня 2024

Юлiя

Офіс-менеджер, консультант, помічник керівника, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме:
Маю такі якості, як відповідальність, дисциплінованість, комунікабельність, креативність, цілеспрямованість, здатність швидко навчатись, активність, є організаторські здібності, хороше почуття гумору.

Особисті дані:
Дата народження : 17.08.1989
Вік: 34 роки
Сімейний стан: у шлюбі, є син 9 років
Місце народження: м. Токмак, Запорізька область
Адреса проживання: м. Запоріжжя
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E - mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:
2006-2008 р. Запорізький педагогічний коледж, факультет "Дошкільна освіта", денна
форма навчання, отримана спеціальність "Вихователь дітей дошкільного віку"
(червоний диплом).

2008-2011 р. Запорізький національний технічний університет, гуманітарно-правовий факультет, заочна форма навчання, отримана спеціальність "Психолог", рівень бакалавра
(червоний диплом).

2011-2012 р. Запорізький національний технічний університет, гуманітарно-правовий факультет, заочна форма навчання, спеціальність "Психолог, викладач
університетів і вищих учбових закладів", рівень магістра (червоний диплом).

Досвід роботи:
06.05.2009-27.06.2012 р. Вихователь в ДНЗ № 2 "Кузнєчик" в м. Токмак Запорізької області. Маю досвід роботи вихователем в групах раннього віку і дошкільного віку. Виконувала роль основного вихователя. Є досвід в організації дитячих свят, заходів для дітей.

02.07.2012 р. - 13.09.2019 р. Фахівець із соціальної роботи в Запорізькому міському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей і молоді (ЗМЦСССДМ). Виконувала роль психолога в роботі з кризовими сім'ями і сприяла у вирішенні складних життєвих обставин в сім'ях, які самостійно не можуть з ними впоратись. Є досвід роботи психолога з дітьми дошкільного, шкільного і підліткового віку, юнаками і людьми середнього віку з сімейних питань, насильства в сім'ї. Є досвід роботи в налагодженні контактів з різними організаціями (благодійними, приватними, державними) для спільної співпраці з метою благодійності, допомоги малозабезпеченим сім'ям та організації дозвілля дітей.

грудень 2015 - квітень 2017 р. знаходилася в декретній відпустці. Працювала PR-менеджером в рекламній сфері в соціальній мережі (ВКонтакті), є досвід роботи щодо пошуку та залучення інтернет-магазинів/ потенційних клієнтів до рекламних послуг, збільшенні можливих потенційних клієнтів.

квітень 2021 – квітень 2022 р. працювала модератором і куратором навчальних психологічних курсів в Інституті практичної психології Ольги Гаркавець. Працювала з клієнтами на таких платформах і меседжерах: PRUFFME, ZOOM, вайбер, телеграм, дірект. Супроводжувала групу клієнтів на платних навчальних психологічних курсах, даючи їм всю необхідну інформацію і підтримку на всіх етапах навчання. Маю позитивний досвід у результативному спілкуванні з новими потенційними клієнтами та постійними клієнтами щодо просування, реклами, продажу послуг, які пропонуються у організації.

Знання мов:
1.Українська - достатній рівень володіння;
2.Російська - достатній рівень володіння;
3.Німецька - середній рівень володіння.

Навички роботи з комп'ютером і оргтехнікою:
Впевнений користувач ПК, MS Office, маю доступ до ПК і вільного інтернету.

Маю високу мотивацію працювати, наразі влаштовує дистанційна робота у теперішній неспокійній обстановці (так як боюсь залишати сина надовго самого вдома), хочу бути корисною, готова навчатись новому, розвиватись, бути надійною частиною дружньої команди.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: