Павел

Головний агроном, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто проживання:
Христинівка
Готовий працювати:
Київ, Умань, Христинівка, Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

науковий співробітник відділу агротехнологій с/г культур

з 02.2000 по нині (24 роки 7 місяців)
Верхняцька дослідно-селекційна станція ІЦБ УААН, смт.Верхнячка,Христинівський р-н, Черкаської обл. (селекція та насінництво зернових культур, селекція та насінництво цукрових буряків, захист рослин від шкідників та хвороб, агротехнології вирощування с/г культур.)

Планувати та здійснювати організаційну роботу, щодо проведення наукових досліджень та проведення польових робіт, в якості керівника( в безпосередньому впорядкуванні є молодші наукові співробітники , техніки , лаборанти, робітники, та механізатори). Складання технологічних карт.Визначати обсяги та очікуваний економічний ефект проведених робіт. Організовувати раціоналізаторську і винахідницьку роботу,впроваджувати наукову організацію праці і інші досягнення науки і передової практики. Маю дві опубліковані наукові праці «Вплив глибини основного обробітку чорнозему опідзоленого на продуктивність цукрових буряків в умовах Лісостепу України», та «Резерви підвищення продуктивності цукрових буряків і стабілізації родючості грунту».

Освіта

Уманська сільськогосподарська академія

Агрономія, вчений агроном, Умань
Вища, з 1999 по 2002 (2 роки 10 місяців)

в1995 р. поступив в Тальянківський державний аграрний технікум ,який і закінчив в 1999 р. за спеціальністю агрономія.
в 1999р. поступив в Уманську сільськогосподарську академію, яку закінчив в 2002р. за спеціальністю агрономія
в 2004р.поступив в аспірантуру інституту цукрових буряків УААН за спеціальністю – загальне землеробство, яку закінчив 2008р

Знання і навички

  • MS Office
  • Робота зі сканером
  • Робота з принтером
  • Робота з факсом
  • Уміння аналізувати
  • Введення НДР(землеробство, сівозміни,системи удобрення с/г культ

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Порядність, відповідальність, цілеспрямованість,маю організаторські здібності, вміння досягати результату та поставлених задач. Введення НДР(землеробство, сівозміни,системи удобрення с/г культур).Бажаю бути гідним працівником компанії в якій працюєш. Кар’єрного росту та достатніх прибутків.Впевнений користувач (Microsoft Office,), статистична обробка та аналіз отриманих результатів. Впевнений користувач (Сканер, Принтер, Факс).Права водія категорії «В, С» (досвід за кермом _17__ років).

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: