Резюме від 21 лютого 2013

Павел

Менеджер по продажам ЗЗР, насіння, регіональний представник, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто проживання:
Христинівка
Готовий працювати:
Дистанційно, Христинівка

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

MS Office Робота зі сканером Робота з принтером Робота з факсом Уміння аналізувати Введення НДР(землеробство, сівозміни,системи удобрення с/г культ

Додаткова інформація


Черкаська обл.., м. Христинівка


Тел.. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Е–mail:__ pasha.kylesha @ yandex.ua _________________
Кулеша Павло Олексійович
Особисті дані Народився: 15.07.1978 р. н..
Сімейний стан: одружений

Освіта з вказівкою учб. закладу, рік вст. і зак., кваліф. по дипломув1995 р. поступив в Тальянківський державний аграрний технікум ,який і закінчив в 1999 р. за спеціальністю агрономія.
в 1999р. поступив в Уманську сільськогосподарську академію, яку закінчив в 2002р. за спеціальністю агрономія
в 2004р.поступив в аспірантуру інституту цукрових буряків УААН за спеціальністю – загальне землеробство, яку закінчив 2008р.
Досвід роботиЗ 1999р. – обліковець автотракторного парку «СТОВ Колос с.Шукайвода, Христинівський р-н.,Черкаської обл..».З 25лоютого2000р. молодший науковий співробітник відділу агротехнологій Верхняцької дослідно-селекційної станції ІЦБ УААН, 2004р.-науковий співробітник цього ж відділу.
Спеціалізація станції:селекція та насінництво зернових культур, селекція та насінництво цукрових буряків, захист рослин від шкідників та хвороб, агротехнології вирощування с/г культур.
Станція має 950га орних земель, 150 працівників(з них 75 чоловік в штатному росписі,а решта сезоні робітники), машино-тракторний парк налічує 35 одиниць техніки, агрегати для обробітку грунтута догляду за рослинами в основному вітчизняного виробництва.Середня урожайність основних с/г культур по станції за 2011-2012р.р становила.:озима пшениця-65,4 та 45,6т/га ; горох-29,9 та19,0т/га;соя-31,2т/га; ярий ячмінь-5,25 та 41,2т/га;кукурудза на зерно-12,5т/га, цукровий буряк 51,2т/га.
Мій досвід роботи: Планувати та здійснювати організаційну роботу, щодо проведення наукових досліджень та проведення польових робіт, в якості керівника( в безпосередньому впорядкуванні є молодші наукові співробітники , техніки , лаборанти, робітники, та механізатори). Визначати обсяги та очікуваний економічний ефект проведених робіт. Організовувати раціоналізаторську і винахідницьку роботу,впроваджувати наукову організацію праці і інші досягнення науки і передової практики. Маю дві опубліковані наукові праці «Вплив глибини основного обробітку чорнозему опідзоленого на продуктивність цукрових буряків в умовах Лісостепу України», та «Резерви підвищення продуктивності цукрових буряків і стабілізації родючості грунту».
Навики роботи на комп’ютері ( перелічити програми та рівень їх знання інші навики)Впевнений користувач (Microsoft Office,), статистична обробка та аналіз отриманих результатів. Впевнений користувач (Сканер, Принтер, Факс)


Особисті якості, навики, вміння.Порядність, відповідальність, цілеспрямованість, вміння досягати результату та поставлених задач. Введення НДР(землеробство, сівозміни,системи удобрення с/г культур).
Рекомендації

Занняття у вільний від роботи час на вихідних, хобі.Відпочинок з дружиною та сином. Спорт(футбол). .Художня література. Користувач інтернету.

Що бажаєте досягнути в житті, ким себе бачите в найблищі роки. Бути гідним працівником компанії в якій працюєш. Кар’єрного росту та достатніх прибутків.


Наявність водійських прав, категорія Права водія категорії «В, С» (досвід за кермом _17__ років).

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: