Владислав
Шеф-кухар
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/1437652/
Досвід роботи
Шеф-кухар Викладач
з 06.2023 по нині
(2 роки 7 місяців)
Кулінарна школа, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Викладач кулінарної школи. Проведення більш ніж 50 різноманітніх майстер-класів, різних кухонь та технік приготування.
Шеф-кухар
з 08.2022 по 02.2023
(7 місяців)
Міністерство шаурми, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття закладу з 0. Налаштування та запуск усіх робочих процесів. Пошук налагодження роботи постачальників. Відкриття другого закладу з 0, планування та проектування кухні. Складання списків обладнання та інвентарю. Навчання нового персоналу.
Шеф-кухар
з 05.2021 по 05.2022
(1 рік)
ресторан Новенький, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація та управління роботою кухні:
Навчання та ефективна організація роботи наявного персоналу кухні.
Контроль усіх виробничих процесів і заготовок, постановка завдань на зміну.
Контроль подачі готових страв відповідно до технологічних карт, таймінгу та стандартів ресторану.
Розробка меню згідно з концепцією закладу.
Підбір, навчання та контроль роботи команди кухарів.
Координація та оптимізація всіх процесів на кухні для досягнення високої якості та ефективності роботи.
Кухар
з 09.2020 по 05.2021
(9 місяців)
Ресторан Істмен, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Заготівельник на мережі Fl-G
Мясник
з 09.2018 по 09.2020
(2 роки)
Health & Food, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Мясник заготівельник. Виготовлення н/ф.
Мясник
з 01.2017 по 08.2018
(1 рік 8 місяців)
Стейк Хаус Гудман, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Мясник заготівельник. Розбір відрубів, формування н/ф.
Шеф-повар
з 07.2016 по 01.2017
(7 місяців)
FILETTO, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Навчання та організація роботи наявного персоналу кухні.
Контроль усіх виробничих процесів і заготовок, постановка завдань на зміну.
Контроль видачі готової продукції відповідно до технологічних карт і таймінгу, дотримання стандартів ресторану.
Розробка меню відповідно до концепції ресторану.
Підбір, навчання та контроль роботи команди кухарів.
Координація та оптимізація всіх процесів кухні.
Фрилансер
з 04.2016 по 06.2016
(3 місяці)
YES кейтеринг, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв та закусок для виїзних заходів різного направлення. Від 20 до 1000 людей.
Кухар
з 01.2016 по 05.2016
(5 місяців)
Ресторан БАО, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота на відкриті закладу, налагодження та адаптація робочих процесів.
Су-шеф
з 09.2015 по 06.2016
(10 місяців)
Гастро-кафе Kitchen, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Участь у розробці та доопрацюванні меню, сезонних і спеціальних пропозицій.
Приготування страв відповідно до технологічних та санітарних стандартів.
Розробка технологічних карт, їх постійний контроль та актуалізація у разі необхідності (спільно з бухгалтерією).
Контроль собівартості страв і дотримання норм списання.
Проведення інвентаризацій, облік товарних залишків.
Підтримання чистоти та порядку на кухні й у всіх пов’язаних виробничих приміщеннях.
Планування закупівель, участь у закупівлях і взаємодія з постачальниками за потреби.
Легионер
з 08.2013 по 09.2015
(2 роки 2 місяці)
Ресторан Lucca, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
заготівля п\ф, підготовка кухні до роботи, заявки на закупівлю продуктів, прийом та контроль якості товарів, допомога в процесі приготування та віддачі страв на всіх процесах (Горячка, холодний цех, піца, паста равіолі, кондитерка) складання бланка переобліку. Маркування та контроль продукції.
http://www.lucca.com.ua/
Повар горячего цеха
з 12.2012 по 07.2013
(8 місяців)
Соломенская Броварня, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота на гарячому процесі, приготування страв згідно ТК.
Кондитер
з 09.2012 по 12.2012
(4 місяці)
Банка, фан-бар, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування та віддача кондитерських виробів (пироги, капкейки, панкейки, чізкейки)
Су-шеф
з 05.2011 по 04.2012
(1 рік)
Ресторан КИЙ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв згідно з технологічними картами. Організація робочого процесу. Допомога в приготуванні. Заготовка напівфабрикатів. Складання закупівлі. Контроль якості продуктів та страв, що відпускаються.
Дотримання санітарних норм.
Кухар-універсал
з 02.2010 по 05.2010
(4 місяці)
Ресторан Lun Van, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
• Підготовка заготовок (нарізка, маринування, варіння бульйонів)
• Контроль свіжості, ротація продуктів
• Раціональне використання сировини, мінімізація списань
• Чітке дотримання технологічних карт
• Контроль чистоти робочого місця та обладнання
• Передача зміни, комунікація щодо стоп-листів
• Участь в інвентаризаціях
• Приймання та перевірка поставок
• Дотримання внутрішніх правил ресторану
Освіта
Колледж ресторанного хозяйства НУХТ (Киев)
Кухар, Київ
Середня спеціальна, з 2009 по 2010 (1 рік)
Кухар 4 розряду
Знання і навички
- Старанність
- Водійські права кат. B
- Здатність до навчання
- Відповідальність
- Комунікабельність
- Адаптивність
- Стресостійкість
- Неконфліктність
Додаткова інформація
Професійний шеф-кухар із сильним практичним досвідом, фіналіст телевізійного проєкту «МастерШеф. Професіонали» (3 сезон) та учасник «МастерШеф: Битва сезонів» (топ-7 найкращих учасників усіх сезонів).
Маю досвід роботи в умовах високого тиску, жорстких дедлайнів та публічної відповідальності. Вмію швидко адаптуватися, приймати рішення та брати на себе лідерство в команді.
Цілеспрямований, системний і орієнтований на результат. Легко знаходжу спільну мову з людьми, маю досвід публічних виступів, зйомок, майстер-класів та роботи з аудиторією. Постійно розвиваю професійні навички та відкритий до нових сфер і викликів.
---
Ключові досягнення
Фіналіст «МастерШеф. Професіонали» (3 сезон)
Учасник «МастерШеф: Битва сезонів» (топ-7)
Досвід роботи в телевізійному форматі та під камерами
Участь у кулінарних майстер-класах та публічних заходах
Впізнаваність як публічної особи та експерта у сфері гастрономії.
Схожі кандидати
-
Шеф-кухар
80000 грн, Київ, Дніпро , ще 2 міста -
Приватний шеф-кухар, нутриціолог
Київ, Львів , ще 2 міста -
Шеф-повар
Київ, Луцьк -
Шеф кухар
Київ, Дніпро , ще 2 міста -
Шеф-повар
60000 грн, Київ, Вишневе (Київська обл.), Крюківщина -
Шеф-кухар
60000 грн, Київ