- Файл
Наталья
Адміністратор ресторану
- Розглядає посади:
- Адміністратор ресторану, Керуючий рестораном, Менеджер ресторану, Банкет-менеджер
- Вік:
- 37 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон .
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/14454466/
Завантажений файл
Файл містить ще 1 сторінку
Версія для швидкого переглядуЦе резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
09.2005-06.2010 р.
КНУТКІТ
ім. І.К. Карпенко-Карого
«Кіно-теле мистецтво»
Организація кіно-телевиробництва (магістратура)
09.2004-06.2005 р.
КНЕУ
Бухгалтер промислового підприємства, оператор персонального компьютера з використанням новійших інформаційних технологій.
09.2000-06.2004 р.
Лицей «ЕКО» № 198
Бухгалтер промислового підприємства
09.1995-06.2000 р.
Школа № 19
Досвіт роботи:
2024-
Ресторан караоке
“CATCH KARE”
Управляюча закладу
• Розробка формату та концепції закладу
• Складання кошторису
• Співпраця з підрядниками (ремонтні роботи, підбір обладнання, закупівля)
• Налаштування технічного забезпечення роботи закладу
• Підбір команди
• Навчання команди
• Розробка меню, техкарт
• Підбір та співпраця з постачальниками
• Контроль роботи всіх підрозділів закладу
• Організація та контроль проведення вечірок та заходів закладі
• Контроль санітарних норм
• Співпраця з контролюючими органамии
2023-2024
Ресторан «ПАРК ЛЕНД»
Бенкетний менеджер
• Проект «Свято під ключ”
• Зустріч гостей та складання меню,згідно вподобань гостей
• Допомога у виборі страв та оформленні локації
• Розробка концепції свята
• Планування програми свята
• Прорахунок та контроль бюджету
• Складання кошторису
• Співпраця з підрядниками та координація команди
• Декорування свята
• Розробка та закупівля необхідного обладнання для свята
• Контроль видачі страв
• Контроль таймінгу
• Контроль персоналу закладу
• Супровід та допомога гостям на протязі всього свята
• Ведення звітності
06.2022-2023
12.2021-02.2022
07.2021-12.2021
ТОВ «Хванчкара»
Dublin-pub
ФОП Савчук І.І
Мережа ресторанів I100
Адміністратор-управляюча
• Повне забезпечення життєдіяльності закладу
• Співпраця зі службами доставки, вирішення питань.
• Контроль роботи підрозділів закладу
• Підбір, навчання сервісу та стандартам закладу та контроль роботи персоналу.
• Контроль фінансів, нарахування заробітних плат
• Співпраця з постачальниками
• Контроль залишків продуктів та упаковки.
• Співпраця з таргетологами та смс спеціалістами
Управляюча, медеджер по розвитку
Адміністратор-управляюча
• Організація та контроль работи персоналу, навчання персонала
• Ведення звітної документаціі
• Вжиття заходів, в рамках своєї компетенції, по вирішенню нестандартних ситуацій
• Зустріч та робота з гостями закладу
• Организація та проведення закупок
• Розробка планів проведення заходів (банкетів, фуршетів), организація та контроль їх проведення
• Складання графіків роботи персонала, контроль виходів на
роботу
• Контроль якості видачі блюд, барної продукції
• Розробка нового меню, введення нових блюд, опрацювання тех. карт
• Организація та проведення заходів
05.2020-…
TOВ «Багини»
Співвласник, директор
«ALEXXCLUB»
02.2017-..
ФОП Крячко Н.А
ЧП, співпраця з компаніями «АЛЛО», «ЦифроТех», ИДС Аквасервис, Аляска.
Надання транспортних послуг, логістика
07.2011-04.2015
ФОП Крячко Р.О.
ПП
06. 2010- 04. 2011 г.
Бильярдный клуб Ресторан «ALEXX»
Старший адміністратор
• Організація та контроль роботи персонала
• Навчання персонала
• Введення звітньої документації
• Приняття заходів, в рамках своєї компетенції, по вирішенню питань
• Зустріч та робота з гостями
• Организація та здійснення закупок
• Розробка планів проведення та обслуговування заходів (банкетів, фуршетів), организація та контроль їх проведения
• Складання графіків работи персоналу, контроль виходів на
роботу
• Контроль якості подачі блюд, та барної продукції
08. 2009- 05. 2010 г.
Ресторан «Флоренція»
Зам. директор ресторану
• Керівництво та організація роботи всіх підрозділів закладу.
• Підбір, навчання, координація роботи, дисциплінарний контроль
• Контроль дотримання стандартів обслуговування та якості продукції
•
08. 2006- 06.2009 г.
ТОВ «Вулкан»
Менеджер по роботі з клієнтами
• Пошук клієнтів
• Заключення договорів
• Контроль обслуговування клиєнтів
•
08. 2004- 07.2006 г.
A/R/M/I-Marketing Ukraine Millward Brown
Супервайзер полевых досліджень
• Організація работи персоналу на локацїі
• Контроль работи персоналу
• Оформление звітньої тдокументації
•
Знання и навики:
• Грамотна мова
• український, російський – вільно,
англійський –розмовний
• впевнений користувач Пk, R-keeper, Гарсон, Poster, Syrve.
Особисті якості:
• організаторскі навики, висока багатозадачність
• стресостійкість
• вмію оперативно вирішувати поставленні задачі
• відповідальна
• комунікабельна
• наполегливість в досяжності целей
• вмію налаштувати команду на досягнення цілей
• самостійність в роботі
•
Схожі кандидати
-
Адміністратор закладу доставки
Київ -
Адміністратор ресторану
Київ -
Администратор ресторана, кафе (развитие бренда, концепции продукта)
40000 грн, Київ -
Менеджер ресторану
45000 грн, Київ -
Менеджер ресторану, керуючий, аудитор
40000 грн, Київ -
Адміністратор ресторану
Київ, Ірпінь , ще 4 міста