- PRO
Костянтин
Операційний директор мережі кафе, ресторанів, 50 000 грн
- Розглядає посади:
- Операційний директор мережі кафе, ресторанів, Операційний директор мережі кав'ярень, Операційний керівник мережі ресторанів, кафе, кав'ярень, барів
- Вид зайнятості:
- повна, неповна
- Вік:
- 57 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/14678890/
Досвід роботи
Керуючий приватним готелем
з 02.2017 по 01.2022
(4 роки 11 місяців)
Приватна особа (Готельно-ресторанний бізнес)
Операційний директор мережі кафе/ ресторанів
з 09.2013 по 12.2016
(3 роки 3 місяці)
"Fourpoints Food Ltd. Cyprus, Київ, Лімассол (Готельно-ресторанний бізнес)
F&B директор
з 03.2012 по 07.2013
(1 рік 4 місяці)
Bristol Alpine, Вілляр, Швейцарія (Готельно-ресторанний бізнес)
Керуючий проектом ресторану
з 01.2010 по 02.2012
(2 роки 1 місяць)
ТОВ "Лачченте Груп", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
F&B директор
з 05.2007 по 11.2009
(2 роки 6 місяців)
ТОВ "АЛСАРТ ГРУП", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Директор F&B департаменту
з 06.2005 по 05.2007
(1 рік 11 місяців)
ТОВ "Столична Судноплавна Компанія", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Директор ресторану
з 03.2002 по 06.2005
(3 роки 3 місяці)
ТОВ "К-2" Ресторан "Царське Село", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Керівник Департаменту Кейтерінгу
з 06.2000 по 12.2001
(1 рік 6 місяців)
ТОВ " ІЛТА ГЕСТ СЕРВІСИЗ", Ресторан "Le Grand Café", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Заступник генерального директора
з 01.1998 по 06.2000
(2 роки 5 місяців)
ТОВ " ІЛТА ГЕСТ СЕРВІСИЗ", Ресторани "STUDIO" та " Le Grand Café ", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Головний адміністратор ресторану
з 02.1996 по 01.1998
(1 рік 11 місяців)
ТОВ " ІЛТА ГЕСТ СЕРВІСИЗ", Ресторан " STUDIO", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Адміністратор ресторану
з 10.1994 по 02.1996
(1 рік 4 місяці)
ТОВ " ІЛТА ГЕСТ СЕРВІСИЗ", Ресторан " STUDIO", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
КМУЦА
ФАРЕО, Київ
Вища, з 1985 по 1993 (8 років)
Додаткова освіта та сертифікати
CEFPPA, м. Страсбург Теоритично-практична програма "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" за спеціальністю "Менеджер"
1992-1994, 1 рік 9 місяців
CEFPPA, м. Страсбург; Програма "Сомельє"
1999 р, 6 міс
Практична програма "Управління продажами"
Київ, 2002 р, 3 міс
Практичний курс підвищення кваліфікації "Ефективне управління рестораном"
Київ, 2010 р, 3 міс.
M&S Group, Лімассол, Кіпр; Програма "Операційне управління мережею кафетерій/ бари"
2013 р, 6 міс.
Знання і навички
- Ведення ділових переговорів
- Управління командою
- StoreHouse
- MS Office
- Орієнтація на результат
- Стресостійкість
- Організація заходів
- Комунікабельність
- Організованість
- Чесність
- Доброзичливість
- Управлінські навички
- MS Excel
- Стратегічне планування
- Користувач 1С
- Уміння аналізувати
- Фінансове планування
- Управління персоналом
Знання мов
- Англійська — просунутий
- Французька — початковий
- Українська — вільно
- Російська — вільно
Рекомендації
За запитом
Додаткова інформація
Основні пов'язані обов'язки:
- Відкриття нових закладів ( мережа кафе/ ресторани) з подальшою організацією, плануванням і координацією операційної діяльності проекту
- Організація операційної діяльності мережі згідно Правил і Стандартів компанії, контроль їх виконання
- Ефективне управління мережею, ініціація та реалізація пропозицій по підвищенню ефективності роботи мережі
- Набір, навчання, адаптація на робочому місці та мотивація персоналу
- Контроль за раціональним використанням матеріальних та фінансових ресурсів
- Фінансове планування діяльності: планування, бюджетування, оптимізація та виконання встановлених фінансових показників ( контроль виконання P&L)
- Участь і контроль за проведенням інвентаризацій різних підрозділів мережі
- Забезпечення відповідного технічного та санітарного стану
- Планування та участь в маркетингових ініціативах по просуванню продукту/ послуг та збільшення продажів
- Ведення операційної звітності згідно політики компанії. Контроль виконання основних показників операційної діяльності мережі
- Взаємодія з контролюючими органами
Інші резюме цього кандидата
- PRO
Розглядає посади: Директор ресторану, Керуючий рестораном, Керівник ресторану, ще 2 посади
40 000 грн
Київ
Вища освіта · Повна зайнятість, неповна зайнятість
- Керуючий приватним готелем, Монако, 4 роки 11 місяців
- Операційний директор мережі кафетерій, Fourpoints Food Ltd. Cyprus, 3 роки 3 місяці
- PRO
Розглядає посади: Керівник з розвитку ресторанного напрямку, Директор старт ап проєкту ресторан, кафе, бару
50 000 грн
Київ
Вища освіта · Повна зайнятість, неповна зайнятість
- Керуючий приватним готелем, Приватна особа, 3 роки 11 місяців
- Операційний директор мережі кафе/бари, Fourpoints Food Ltd, Cyprus, 3 роки 3 місяці
- PRO
50 000 грн
Київ
Вища освіта · Повна зайнятість, неповна зайнятість
- Private Hotel Manager, Private person, 4 роки 10 місяців
- Operations Manager, "FOURPOINT FOODS LTD", 3 роки 3 місяці
Схожі кандидати
-
Виконавчий директор
Київ -
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Київ, Дніпро , ще 7 міст -
Операційний директор
Київ, Дніпро , ще 4 міста -
Керуючий рестораном
55000 грн, Київ, Одеса, Дистанційно -
Операційний директор
40000 грн, Київ, Дистанційно