Резюме від 10 червня 2024 PRO

Ілля

Customer support representative, Sales Manager, 42 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Customer support representative

з 02.2019 по 11.2023 (4 роки 9 місяців)
Lionentry, Львів (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Обробка тікетів, спілкування з користувачами платформи, вирішення складних питань, обробка і затвердження профілів користувачів, перевірка на фрод, повернення коштів.

Менеджер з логістики

з 12.2016 по 06.2024 (7 років 6 місяців)
ФОП Ригус, Львів (Транспорт, логістика)

Обов'язки:Організація міжнародних вантажних перевезень(імпорт),Організація вантажних, вантажо-збірних перевезень в межах ЄС;Робота з напрацьованими замовниками і перевізниками, головний аспект-робота з іноземними перевізниками(польські транспортні фірми)Пошук та залучення нових замовників та перевізників,контроль дебеторської заборгованості. Досягнення: за час роботи мною було розширено базу клієнтів, здійснення переговорів і співпраця з відчизняними та іноземними компаніями, впровадження нових ідей ланцюга постачань.

Менеджер з логістики

з 09.2016 по 11.2016 (2 місяці)
Транспортна компанія "Сармат", Львів (Транспорт, логістика)

Обов'язки:Організація міжнародних вантажних перевезень(імпорт),Організація вантажних, вантажо-збірних перевезень в межах ЄС;Робота з власним автотранспортом, пошук нових клієнтів, робота з напрацьованими замовниками.

Менеджер з логістики

з 03.2013 по 09.2016 (3 роки 6 місяців)
Евентус-Логістик, Київ (Транспорт, логістика)

Обов'язки:Організація міжнародних вантажних перевезень(імпорт),
Організація вантажних, вантажо-збірних перевезень в межах ЄС;
Робота з напрацьованими замовниками і перевізниками, головний аспект-робота з іноземними перевізниками(польські транспортні фірми)
Пошук та залучення нових замовників та перевізників

Досягнення: за час роботи в цій компанії мною було розширено базу клієнтів, здійснення переговорів і співпраця з відчизняними та іноземними компаніями

Менеджер з логістики

з 09.2012 по 02.2013 (5 місяців)
Трейд енд Кепітал, Київ (Транспорт, логістика)

Обов'язки: Організація міжнародних, а також внутрішніх вантажних перевезень, пошук замовників та перевізників, оформлення заявок, а також ведення документації, щодо оподаткування, актів виконаних робіт, та рахунків
Досягнення: за час роботи в цій компанії мною було розширено базу клієнтів, здійснення переговорів з іноземними компаніями.

Освіта

Національний транспортний університет

Транспортних та інформаційних технологій, Київ
Вища, з 2007 по 2012 (4 роки 9 місяців)

Освіта: вища, ступінь :Магістр (спеціаліст), рік закінчення 2012. Спеціалізація: Організація митного контролю на транспорті. Спеціальність : Організація перевезень та управління на транспорті (автомобільний транспорт)

Додаткова освіта та сертифікати

Навчально-консультаційний центр "Expertus", курси декларантів та агентів митного оформлення

2020, 1 місяць

Знання і навички

MS Office Користувач Internet Adobe Photoshop Opera Mozilla Firefox QD Professional Della Ларді-Транс Google Chrome Adobe Acrobat Reader Safari Trans.eu Adobe Timocom Вільне володіння польською мовою

Знання мов

  • Польська — вільно
  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Володію аналітичним мисленням, хорошими знаннями у сфері транспортної логістики та міжнародних автомобільних перевезень.
Робота з ПК на рівні користувача (Microsoft Office, 1C, Adobe Photoshop, Adobe Reader, QD Professional), активний користувач мережі інтернет (Opera, Mozila Firefox, Google Chrome, Skype,Safari, ICQ)
Володіння англійською мовою – середнiй рівень(розмовляю та читаю), та польською мовою - вільно розмовляю, читаю,пишу. Маю карту поляка!
Готовий до ненормованого робочого дня, вiдрядженням.
Вiдповiдальна, активна, амбітна, комунікабельна та наполеглива особистість. Швидко навчаюсь новому. Шукаю креативні рішення до поставлених завдань.


ІНТЕРЕСИ: Лiтература, спорт, туризм, музика, футбол

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: