- Файл
Назарій
Керуючий рестораном
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/14938360/?puid=374864
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
НАЗАРІЙ
ЮРІЙОВИЧ
БРЕНД-БАРМЕН, КЕРІВНИК.
ДОСВІД РОБОТИ
Бренд-бармен
Беренд-бармен мережі закладів “TOMATINA"
з січня 2025 до липня 2025
Оновлення та оптимізація технологічних карт із фокусом
на зменшення витрат.
Створення концептуальних барних меню з урахуванням
формату кожного закладу.
Навчання та підтримка роботи команди
барменів (24+ співробітників).
Аналіз та зниження food cost без втрати якості продукції.
Координація та контроль роботи барів у 8 закладах мереж
ОСОБИСТА ІНФОРМАЦІЯ
дата народження: 01.05.1996 Керівник
місто: Львів Закладів “ Wild Bar”, “Чашка та пляшка”, Doctor Faust”
телефон: [
E MAIL: [
- Робота з персоналом(набір, навчання, стажування, адаптація)
- Робота з інвентаризаційними звітами та їх обробка.
ОСВІТА - налагодження роботи закладів, контроль їхньої роботи,
Бакалаврат ЛНУ ім. І. Франка планування подій, створення та узгодження графіків роботи
закладів, підрозділів, персоналу.
факультет культури й мистецтв 2013-2017
- Вдосконалення внутрішніх операційних процесів закладів
Спеціальність: Актор драматичного театру, - Стандартизація виробничих процесів, та внутрішньо
радіо телебачення та кіно операційних процесів.
- Аналіз ринку та конкурентів, за для вдосконалення роботи
ВМІННЯ ТА НАВИЧКИ закладів
Шеф Бармен
Робота з системою "SYRVE", “C1”, “Poster” “Bitrix”, Заклад “Daily Dose” з липня 2023 до жовтня 2024
“SERVIO”
Робота з "Microsoft Excel" - створення технологічної карти
Ведення фінансової звітності. - вдосконалення технологічних карт та продукту
Підключення договорів та пряма комунікація з - робота з персоналом(набір, навчання, стажування, адаптація)
постачальниками. - інвентаризація залишку товару на складі
Приготування коктейлів та напоїв згідно з - налагодження роботи на барі та її контроль
технологічною картою - контроль роботи персоналу та видачі продукції
Набір, навчання та стажування персоналу - фінансове планування.
Формування замовлення згідно з потребами
закладу. Керівник
Контроль та інвентаризація товарних залишків на Заклад “чашка і пляшка” з березня 2023 до липня 2023
складі.
Менеджер бару
Розробка та створення сезонного меню.
Написання технологічних карт. Заклад " Dos Almas" з жовтня 2021 до березня 2023
Встановлення бару з нуля (підключення - створення концептуального меню
договорів, формування викладки, закупівля та - створення технологічної карти
підбір інвентарю та технологічного обладнання, - вдосконалення технологічних карт та продукту
створення концептуальної коктейльної карти, - робота з персоналом(набір, навчання, стажування, адаптація)
створення технологічних карт, набір персоналу та - інвентаризація залишку товару на складі
його навчання і стажування) - налагодження роботи на барі та контроль
Робота з фінансами (звітність, бюджетування, - контроль роботи персоналу та видачі страв.
аналіз.) - фінансова звітність витрат та прибутку.
Навчання персоналу. - створення тематичних вечірок\дегустацій\подій тощо
Менеджер бару Старший бармен
Мережа закладів "ТОВ Хороші" з липня 2020 до Meet bar "Колишня" з січня 2020 до липня 2020
листопада 2021. - робота з коктейлями згідно з технологічною картою
Заклади "Ластівка", "Колишня", "Шик і Дим" - створення замовлення продукції для потреб бару
- створення концептуального меню - обслуговування гостей на контактному барі
- створення технологічної карти - видача замовлення
- вдосконалення технологічних карт та продукту
- робота з персоналом(набір, навчання, стажування, адаптація)
- інвентаризація залишку товару на складі
- налагодження роботи на барі та контроль
- контроль роботи персоналу та видачі страв.
- фінансова звітність витрат та прибутку.
Додаткові курси та навчання.
курси від Coursera“ Основи цифрового маркетингу та електронної комерції”
Курси від Projector “ IT Project Management”
Трішки про себе:)
**Трішки про себе**
Я навчався на актора драматичного театру та кіно, радіо і телебачення. Протягом понад 5 років працював у сфері
гостинності, з яких 4 роки займав керівні посади. Цей досвід дозволив мені розвинути навички управління персоналом та
розуміння ключових процесів роботи закладу: від пошуку та наймання працівників до їхнього навчання, відкриття та
закриття змін, роботи з касовою дисципліною, укладання договорів, замовлення товару, менеджменту продажів,
створення івентів, первинного бухгалтерського обліку, планування рекламних заходів та фінансової звітності.
Завершив курси з маркетингу, які допомогли мені глибше зрозуміти, як працює маркетинг і його основні принципи.
Також проходив курси з проджект-менеджменту (PM) у сфері IT на навчальному просторі "Проджектор". Це дозволило
мені глибше зануритись у фінансові аспекти проєктів та планування їхньої роботи. Наразі активно вивчаю англійську мову.
Я легко і швидко навчаюсь, особливо на чужих помилках, що вважаю своєю суперсилою. Добре справляюсь з будь-якими
процесами роботи, а завдяки комунікабельності легко знаходжу спільну мову з людьми та відкритий до нових ідей.
У вільний час займаюся фотографією, монтажем та грою на музичних інструментах. Обожнюю музику, кінематограф і все,
що з цим пов’язано. Збираю вінілові платівки та аудіокасети.
Моє життєве кредо: "Або пан, або пропав". Воно допомагає мені рухатися вперед, адже ризик відкриває нові горизонти.
Не люблю перебувати у зоні комфорту, тому постійно шукаю нові виклики та можливості для розвитку, які сприймаю як
цікавий досвід та головоломку.
Зі слабких сторін — завжди запізнююсь на 5-10 хвилин, але активно працюю над цим і вже бачу позитивні результати.
Схожі кандидати
-
Адміністратор ресторану
35000 грн, Львів -
Керуючий рестораном
Львів, Вінниця, Одеса -
Комерційний директор
80000 грн, Львів, Івано-Франківськ -
Керуючий рестораном
Львів -
Адміністратор ресторану
50000 грн, Львів -
Менеджер ресторану
Львів