Резюме від 5 грудня 2023 PRO

Юлія

Перекладач польскої мови, репетитор

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто проживання:
Суми
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро, Запоріжжя, Київ, Львів, Одеса, Суми, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Specjalistka ds. administracyjnych

з 08.2021 по нині (2 роки 9 місяців)
MUZEL sp. z o.o., Modła Królewska (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Виконання перекладів супроводжувальних документів (UA-PL), введення інформації з рахунків-фактур до бухгалтерської системи ENOVA, переклади технічної документації та поточних документів (UA-PL / RU-PL / PL-UA / PL-RU)

Перекладач польської мови

з 11.2020 по 03.2021 (4 місяці)
ТОВ "КЛІАР ЕНЕРДЖІ ГРУП", Київ (Енергетика)

Супроводження усних та письмових перекладів з польської мови на українську/російську, а також з української/російської мови на польську в частині співпраці компанії з партнерами з Республіки Польща.

Викладач польської мови, перекладач

з 01.2020 по нині (4 роки 4 місяці)
Sumskie centrum nauki języka polskiego, Суми (Освіта, наука)

Проведення індивідуальних і групових занять з вивчення польської мови з учнями, підготовка до вступу у польські навчальні заклади, підготовка до співбесіди з консулом для отримання Карти Поляка, переклади на польську мову та з польської мови документів та текстів різноманітної тематики.

Менеджер з адміністративних питань

з 11.2018 по 08.2019 (9 місяців)
ТОВ "СІЕЙТІ", Суми (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Проведення підготовчої роботи і формування пакетів документів для акредитації компанії у потенційних покупців в Польщі, оформлення договорів і супровідних документів в рамках угод купівлі-продажу агропродуктів, виписка видаткових накладних і рахунків в програмі 1-С, контроль повернення первинної документації від контрагента, звірка розрахунків, контроль погашення дебіторської заборгованості, напрацювання бази даних потенційних клієнтів на ринку Польщі. 2-місячне відрядження до Польщі, робота в Sp.z o.o. "MUZEL" (г.Конін) - пошуки польських потенційних контрагентів для встановлення торгових відносин.

Викладач польської мови

з 03.2018 по 12.2019 (1 рік 9 місяців)
LINGUO STUDIO, Суми (Освіта, наука)

Проведення індивідуальних і групових занять з вивчення польської мови з учнями школи, підготовка до вступу у польські навчальні заклади, підготовка до співбесіди з консулом для отримання Карти Поляка, виконання перекладів на польську мову та з польської мови документів та текстів різноманітної тематики.

Начальник відділу реалізації теплової енергії

з 01.1999 по 11.2018 (19 років 10 місяців)
Дирекція "КППВ" ПАТ "Сумське НВО", Суми (Послуги для населення та бізнесу)

Досвід роботи у сфері надання комунальних послуг. Успішне ведення переговорів з клієнтами, ділового листування. Створення і підтримання на належному рівні клієнтської бази, оформлення та укладення договорів.
Розв’язання локальних проблем в рамках укладених договорів, виконання нарахувань за послуги, оформлення первинних бухгалтерських документів, стягнення дебіторської заборгованості, звірка розрахунків, складання звітності за результатами діяльності ввіреного підрозділу.

Освіта

Сумський державний університет

Економічний факультет, Економіка підприємства, Суми
Вища, з 1993 по 1998 (5 років)

Диплом з відзнакою

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS PowerPoint САПР BAS

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий
  • Польська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Заміжня, маю дорослу дочку.
Особисті якості - організованість, цілеспрямованість, ініціативність, уважність, вміння правильно організовувати робочий процес, творчий підхід до вирішення поставлених завдань, пунктуальність, відповідальність, чесність, принциповість, хороша пам'ять, доброзичливість в спілкуванні.

Є бажання розширити сферу застосування власного потенціалу, розвиватися, робити те, що подобається, досягати нових цілей, відкривати нові можливості - в роботі, в заробіток, в знаннях, уміннях і навичках.

Закохана в Польщу і в польську мову, дуже зацікавлена в роботі, де дане захоплення можна застосувати з користю для професійної діяльності.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: