Резюме від 31 березня 2023

Геннадій

Адміністратор ресторану, 16 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший Адмінистратор

з 07.2019 по нині (4 роки 10 місяців)
Бар-Мідій “Kotelok”, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Организація эфективної роботи кафе;

2.Керівництво персоналом, контроль робочих процесів й дотримання стандартів закладу;

3.Складання планів продаж та контроль їх виконання;

4.Контроль термінів реализаціі готовой продукціі;

5.Спілкування з гостями закладу, отримання зворотнього зв'язку;

6.Делегування роботи адміністраторам;

7.Оформлення необхідних документів та звітності;

8.Підбір персоналу;

9.Проведення інвентарізацій;

10.Логістика необхідних засобів господарських потреб;

11.Контроль роботи за касовою дисципліною;

12.Організація банкетів та званих івентів;

13. Участь у спеційних пропозиціях та сезонному меню;

14.Операційні задачі підприємства;

15.Робота з підрядниками й поставщиками.

Старший-офіціант

з 08.2016 по 06.2019 (2 роки 10 місяців)
Бар-мідій "Kotelok", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Сервірування столів відповідно до встановлених стандартів;

2. Контроль за чистотою, станом та комплектністю столових приладів, посуду;

3. Вивчення меню, знання основних та сезонних страв та напоїв, що пропонуються відвідувачам;

4. Консультування відвідувачів щодо особливостей страв та напоїв. Надання допомоги при складанні замовлення;

5.Навчання нових співробітників, складання графіків виходу співробітників залу;

6. Проведення інвентаризації посуду;

7. Подання страв та напоїв, згідно з встановленими правилами обслуговування;

8. Створення у закладі атмосфери гостинності (ставлення до гостей, манера поведінки, зовнішній вигляд).

Бармен-офіціант

з 01.2016 по 08.2016 (7 місяців)
Чарочна "Тюлька", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Сервірування столів відповідно до встановлених стандартів;

2. Контроль за чистотою, станом та комплектністю столових приладів, посуду;

3. Вивчення меню, знання основних та сезонних страв та напоїв, що пропонуються відвідувачам;

4. Консультування відвідувачів щодо особливостей страв та напоїв. Надання допомоги при складанні замовлення;

5. Приготування напоїв, відповідно до стандартів закладу;

6. Подання страв та напоїв, згідно з встановленими правилами обслуговування;

7. Створення у закладі атмосфери гостинності (ставлення до гостей, манера поведінки, зовнішній вигляд).

Адмінистратор

з 05.2013 по 08.2015 (2 роки 3 місяці)
Кафе "Олів'є", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Організація ефективної роботи кафе;

2.Керівництво персоналом (складання графіків роботи, навчання, контроль робочих процесів та дотримання стандартів закладу);

3.Контроль роботи обладнання та якості страв, що готуються;

4.Контроль термінів реалізації готової продукції;

5.Спілкування з відвідувачами та отримання від них зворотнього зв'язку;

6.Делегування роботи офіціантам;

7.Оформлення необхідних документів та звітності;

8.Підбір персоналу;

9.Проведення інвентаризацій;

10.Логістика необхідних засобів господарських потреб;

11.Касова дисципліна;

12. Організація банкетів та званих івентів.

Офіціант

з 11.2012 по 04.2013 (5 місяців)
Арт-кафе "Salieri на Дворянській", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Сервірування столів відповідно до встановлених стандартів;

2. Контроль за чистотою, станом та комплектністю столових приладів, посуду, скатертинами та серветками;

3. Вивчення меню, знання основних та сезонних страв та напоїв, що пропонуються відвідувачам;

4. Консультування відвідувачів щодо особливостей страв та напоїв. Надання допомоги при складанні замовлення;

5. Подання страв та напоїв, згідно з встановленими правилами обслуговування;

6. Створення у закладі атмосфери гостинності (ставлення до гостей, манера поведінки, зовнішній вигляд).

Бармен-офіціант

з 02.2012 по 10.2012 (8 місяців)
Кафе "У Карася", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Сервірування столів відповідно до встановлених стандартів;

2. Контроль за чистотою, станом та комплектністю столових приладів, посуду;

3. Вивчення меню, знання основних та сезонних страв та напоїв, що пропонуються відвідувачам;

4. Консультування відвідувачів щодо особливостей страв та напоїв. Надання допомоги при складанні замовлення;

5. Приготування напоїв, відповідно до стандартів закладу;

6. Подання страв та напоїв, згідно з встановленими правилами обслуговування;

7. Створення у закладі атмосфери гостинності (ставлення до гостей, манера поведінки, зовнішній вигляд).

Бармен-офіціант

з 04.2011 по 02.2012 (10 місяців)
Кафе "Браво", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Сервірування столів відповідно до встановлених стандартів;

2. Контроль за чистотою, станом та комплектністю столових приладів, посуду;

3. Вивчення меню, знання основних та сезонних страв та напоїв, що пропонуються відвідувачам;

4. Консультування відвідувачів щодо особливостей страв та напоїв. Надання допомоги при складанні замовлення;

5. Приготування напоїв, відповідно до стандартів закладу;

6. Подання страв та напоїв, згідно з встановленими правилами обслуговування;

7. Створення у закладі атмосфери гостинності (ставлення до гостей, манера поведінки, зовнішній вигляд).

Офіціант

з 01.2010 по 03.2011 (1 рік 2 місяці)
Ресторан "Мершаль", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Сервірування столів відповідно до встановлених стандартів;

2. Контроль за чистотою, станом та комплектністю столових приладів, посуду, скатертинами та серветками;

3. Вивчення меню, знання основних та сезонних страв та напоїв, що пропонуються відвідувачам;

4. Консультування відвідувачів щодо особливостей страв та напоїв. Надання допомоги при складанні замовлення;

5. Подання страв та напоїв, згідно з встановленими правилами обслуговування;

6. Створення у закладі атмосфери гостинності (ставлення до гостей, манера поведінки, зовнішній вигляд).

Бармен-офіціант

з 05.2006 по 11.2009 (3 роки 6 місяців)
Бар "Диканька", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Сервірування столів відповідно до встановлених стандартів;

2. Контроль за чистотою, станом та комплектністю столових приладів, посуду;

3. Вивчення меню, знання основних та сезонних страв та напоїв, що пропонуються відвідувачам;

4. Консультування відвідувачів щодо особливостей страв та напоїв. Надання допомоги при складанні замовлення;

5. Приготування напоїв, відповідно до стандартів закладу;

6. Подання страв та напоїв, згідно з встановленими правилами обслуговування;

7. Створення у закладі атмосфери гостинності (ставлення до гостей, манера поведінки, зовнішній вигляд).

Додаткова освіта та сертифікати

Інститут професійних технологій/ Адміністратор

2 місяці

Курс лічностного зросту

2 тижня

Знання і навички

R-Keeper iiko БарБосс

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: