Резюме від 5 лютого 2013

Роман

Начальник отдела продаж, 6 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Бровари

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Гаврилюк Роман Володимирович
Дата народження – 20.07.1988р.
Місце народження – м. Бровари.
Стаж роботи – 5 років.
Сімейне стан – Неодружений.

•30.06.2011р. – 11.08.2011р працював на посаді «Менеджером зі збуту» в ТОВ „Завод ЄВРОФОРМАТ” м. Києв, звільнений з роботи за згодою сторін.
Обов‘язки:
Ведення переговорів з потенційними замовниками, складання Договорів, укладання Договорів, ведення дебіторської/кредиторської заборгованості, облік розрахунків, підготовка тендерної документації, участь в державних/комерційних закупівлях, складення комерційних пропозиції на продаж товарів/послуг.
•07.04.08 – 30.06.2011 працював на посаді «Менеджер» на ТОВ «Д.К-ГРУП» м. Бровари. переведений на ТОВ «Завод ЄВРОФОРМАТ» згідно наказу.
Обов‘язки:
Ведення переговорів з потенційними замовниками, складання Договорів, укладання Договорів, ведення дебіторської/кредиторської заборгованості, облік розрахунків, введення документації по реалізації послуг з монтажу і технічного обслуговування ліфтів, листування з замовниками та постачальниками, складання комерційних пропозицій з продажу послуг та ліфтового обладнання;
Ведення документації відділу кадрів (Накази, розпорядження, трудові договори, табелі обліку робочого часу;
Ведення документації відділу Охорони праці (Посадові інструкції, наряд допуски, звіти до «Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки»).
•13.07.2007 – 25.10.2007 працював на посаді «Менеджер зі збуту» в ТОВ «Промислово Інвестиційна Група «Столиця» м. Бровари.
Обов‘язки:
Облік та контроль комплектності відвантаженого обладнання згідно Договорів, ведення переговорів з перевізниками стосовно доставки ліфтового обладнання та комплектуючих на об‘єкт замовнику;
Ведення переговорів з постачальниками сировини, аналіз ринку сировини, пошук найбільш вигідних пропозицій, укладання Договорів;
Документальна звітність перед керівництвом підприємства та бухгалтерією по відвантаженому обладнання та потрібній сировині для виробництва.

В 2012 році здобуду вищу освіту зі спеціальності «Менеджмент Зовнішньоекономічної діяльності» Університету економіки та права «Крок». Вільно володію – Української, Російською мовами, також базовою Англійською. Вільно володію Комп‘ютером та оргтехнікою.
В роботі ціле направлений, добросовісний, чесний, відповідальний, комунікабельний вмію працювати як сам так і в команді.

Мої реквізити:
д. тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»);
м. тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»);
електронна адреса: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Гаврилюк Р.В.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: