Резюме від 16 жовтня 2012

Наталья

Бухгалтер, помічник економіста, оператор ПК

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Вишгород, Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

ОсвітаКиївська державна академія водного транспорту
Спеціальність «Менеджмент організацій» спеціаліст

Професійний досвід згідно бажаної посади


12.06.2009-15.12.2009 – бухгалтер-касир у дитячому садочку «Сонечко» м. Вишгород. Основні обов’язки: щоденний розрахунок вартості харчування дітей, допомога головному бухгалтеру у здачі звітності, каса, видача заробітної плати працівникам
15.12.2009 - 01.08.2010 - старший бухгалтер д/с «Сонечко»: звітність, платіжні доручення на оплату товарів та послуг, розрахунок заробітної плати, довіреність, ведення первинної документації
01.08.2010 – 17.05.2012р. – головний бухгалтер Фонду комунального майна Вишгородського району. Основні обов’язки: підготовка та здача щомісячної, квартальної, річної звітності, у т.ч. ПДВ, підготовка платіжних доручень в казначейство для оплати за послуги та товари, розрахунок та виплата заробітної плати, штатний розпис, кошторис, договора, кадровий облік, кошторис, оформлення шляхових листів для автомобіля, розрахунки з орендарями.
Додатково про себе:Відповідальність, енергійність, велике бажання працювати, знання ПК, швидко навчаюся, висока швидкість набору.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: