Резюме від 3 грудня 2006

Олена

Економіст (спеціаліст)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Телефон: р.422-81-44; д.459-80-58; м.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження: 04 березня 1980 року
Сімейний стан: одружена
Мета:
Цікава та перспективна робота в економічній та фінансовій сфері, придбання досвіду, досягнення професіоналізму.
Освіта:
1996 – 2001 рр. Київський національний економічний університет, факультет міжнародної економіки та менеджменту. Бакалавр з міжнародної економіки зі знанням іноземної мови.
2001 – 2002 рр. Київський національний економічний університет. Магістерська програма “Управління міжнародним бізнесом”. Магістр з міжнародної економіки.
09.2001 – 05.2002 рр. Київський національний економічний університет, українсько-канадська магістерська програма включеного навчання „Комерційна дипломатія”.
10.2001 – 02.2002 рр. Миргородське профтехучилище № 44, курси бухгалтерського обліку.
Спеціальні знання:
Володіння комп’ютером на рівні досвідченого користувача (MS Office, NC, FoxPro, Word, Excel, Explorer, «Парус-Реалізація», робота з Internet).
Українська – рідна, російська – вільно, англійська – знання основ кореспонденції та ділової англійської мови, іспанська – базові знання, переклад зі словарем.
Професійний досвід:
07.05.2002 р. – 01.02.2006 р.:
Український державний центр радіочастот (Центр “Укрчастотнагляд”), група фінансово-господарського контролю, посада – бухгалтер-ревізор 2-ї категорії.
Участь у створенні ревізійної групи; підготовка звітів; проходження практики у відділі планування та в договірно-розрахунковому відділі Центру. Головний напрямок роботи – проведення ревізій фінансово-господарської діяльності філій Центру „Укрчастотнагляд”: ревізія каси, перевірка дотримання строків раптових перевірок каси, встановлених керівником; перевірка розрахунків з дебіторами і кредиторами за основною діяльністю; ревізія розрахунків з покупцями та замовниками, дотримання нормативно-правових актів при нарахуванні оплати праці, утримань із неї, правильності відрахувань на соціальне страхування. Ревізія доходів і результатів діяльності, аналіз фінансової сталості та рентабельності підприємства.
01.02.2006 р. – до теперішнього часу:
Український державний центр радіочастот (Центр “Укрчастотнагляд”), договірно-розрахунковий відділ, посада – економіст 2-ї категорії.
Безпосередня робота з клієнтами: виставляння рахунків; відслідковування оплати, підготовка дозвільних документів (дозвіл на експлуатацію, висновок щодо ЕМС, дозвіл на реалізацію, дозвіл на ввезення), видача даних документів у базі; підготовка податкових накладних, актів виконаних робіт та договорів за виконані роботи.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категоріях

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: