Резюме від 11 березня 2007

Олена

Економіст

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Мета:
Цікава та перспективна робота в економічній та фінансовій сфері, придбання досвіду, досягнення професіоналізму.
Освіта:
1996 – 2001 рр. Київський національний економічний університет, факультет міжнародної економіки та менеджменту. Бакалавр з міжнародної економіки зі знанням іноземної мови.
2001 – 2002 рр. Київський національний економічний університет. Магістерська програма “Управління міжнародним бізнесом”. Магістр з міжнародної економіки.
09.2001 – 05.2002 рр. Київський національний економічний університет, українсько-канадська магістерська програма включеного навчання „Комерційна дипломатія”.
10.2001 – 02.2002 рр. Миргородське профтехучилище № 44, курси бухгалтерського обліку.
Спеціальні знання:
Володіння комп’ютером на рівні досвідченого користувача (MS Office, NC, FoxPro, Word, Excel, Explorer, «Парус-Реалізація», робота з Internet).
Українська – рідна, російська – вільно, англійська – знання основ кореспонденції та ділової англійської мови, іспанська – базові знання, переклад зі словарем.
Професійний досвід:
•07.05.2002 р. – 01.02.2006 р.:
Український державний центр радіочастот (Центр “Укрчастотнагляд”), група фінансово-господарського контролю, посада – бухгалтер-ревізор 2-ї категорії.
Участь у створенні ревізійної групи; підготовка звітів; проходження практики у відділі планування та в договірно-розрахунковому відділі Центру. Головний напрямок роботи – проведення ревізій фінансово-господарської діяльності філій Центру „Укрчастотнагляд”: ревізія каси, перевірка дотримання строків раптових перевірок каси, встановлених керівником; перевірка розрахунків з дебіторами і кредиторами за основною діяльністю, порядку ведення договірної роботи; перевірка стану роботи з персоналом; перевірка збереження коштів, цінних паперів і бланків суворої звітності, своєчасного і повного їх оприбуткування, цільового використання готівки, одержаної в установі банку, дотримання встановленого ліміту залишків готівки в касі та порядку ведення операцій з готівкою, дотримання порядку видачі готівки під звіт та її використання, граничних обмежень на здійснення готівкових розрахунків, дослідження виписок банку за період, що підлягає ревізії, правильності оприбуткування в касу грошей, одержаних з банка за чеками, вибіркова зустрічна перевірка операцій,

відображених на розрахунковому рахунку з відповідними журналами-ордерами, відомостями і документами кореспондуючого рахунку, звірки оборотів виписок банку з обліковими регістрами; ревізія розрахунків з покупцями та замовниками, наявності інвентаризації розрахунків та її аналізу; ревізія розрахунків з підзвітними особами, законності і доцільності витрачання підзвітних сум, стану обліку розрахунків з підзвітними особами, дотримання нормативно-правових актів при нарахуванні оплати праці, утримань із неї, правильності відрахувань на соціальне страхування; наявності об’єктів основних засобів, укладання договорів про повну індивідуальну матеріальну відповідальність з особами, відповідальними за збереження матеріальних цінностей, дотримання порядку проведення інвентаризації, застосування типових форм первинної облікової документації з обліку основних засобів, МШП та результатів інвентаризації; перевірка документального оформлення операцій з руху основних засобів.
Ревізія доходів і результатів діяльності, аналіз фінансової сталості та рентабельності підприємства; аналіз відповідності організації і методики ведення бухгалтерського обліку та складання фінансової звітності затвердженим положенням бухгалтерського обліку, плану рахунків, Інструкції по його застосуванню та іншим нормативним актам; перевірка правильності документального оформлення здійснених господарських операцій, достовірність документів, своєчасності і повноти відображення операцій в бухгалтерському обліку.
•01.02.2006 р. – до теперішнього часу:
Український державний центр радіочастот (Центр “Укрчастотнагляд”), договірно-розрахунковий відділ, посада – економіст 2-ї категорії.
Безпосередня робота з клієнтами: виставляння рахунків; відслідковування оплати, підготовка дозвільних документів (дозвіл на експлуатацію, висновок щодо ЕМС, дозвіл на реалізацію, дозвіл на ввезення), видача даних документів у базі; підготовка податкових накладних, актів виконаних робіт та договорів за виконані роботи.
Ділові якості:
Працелюбність, відповідальність, бажання та здатність швидко навчатися, комунікабельність, енергійність, вміння працювати в колективі, аналітичні здібності.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категоріях

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: