• Файл

Олександр

Сушеф, шеф-кухар

Вік: 35 років
Місто: Київ
Вік:
35 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Олександр Рогоза

Досвід роботи

Сушеф вер. 2008 - лип. 2015
Мамамія, Київ
Особисті дані Причина звільнення: зупинився розвиток в компанії

Шеф-кухар вер. 2015 - лип. 2018
Ім'я Ресторація «Княжа Гора», Канів
Олександр Рогоза
Причина звільнення: запропонували перспективнішу посаду в іншому закладі
Адреса
вул. Горлівська 124/2 кВ.76
02091 Київ
Шеф-кухар вер. 2018 - лип. 2022
Парк-готель «Тихий Ліс», Черкаська область
Номер телефону
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Причина звільнення: переїзд

Email
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Кухар вер. 2024 - вер. 2025
Штандарт, Київ
Дата народження
18-09-1990 Працюю

Місце народження
Київ Освіта і кваліфікації
Стать
Чоловіча
Середнє-спеціальне вер. 2005 - лип. 2008
Національність Київське професійне училище водного транспорту, Київ
Українець
Спеціальність:кухар судновий
Сімейний стан
Одружений
Рекомендації
Посвідчення водія
Є
Вадим Костюк Сушеф Штандарт
Інтереси [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Готувати
Курси

Молекулярної кухні жовт. 2019 - жовт. 2019
Chef’s academy
Пройшов повний курс «Кулінарна революція»
в якому освоїв:
‑застосування низькотемпературної технології Sous Vide;
‑принципи роботи молекулярних текстур;
‑підбір смакових поєднань foogpairing;—застосування сухого льоду та рідкого азоту в кулінарії;
‑принципи оформлення страв.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: