Резюме від 20 грудня 2023

Оксана

Персональный помощник руководителя, администратор, менеджер по продажам, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Новик Оксана Миколаївна
12 липня 1976 року народження, м. Харків, громадянка України.
Проживавю в м. Києві
Контактна інформація:
моб.тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:
Середньо-спеціальна - у 1997 році закінчила Київське медичне училище №4 за спеціальністю – медична сестра загального профілю, за час навчання проходила практику в лікарнях та поліклініках міста.
1997 рік - закінчила курси косметолога.

Досвід роботи:
З 2020 - 2021 рік (на даний час) менеджер зі збуту в компанії ТОВ "СПЕЦТОРГАЛЬЯНС" (спецодяг, взуття, перчатки та засоби індивідуального захисту).
З 2018 - 2020 рік менеджер зі збуту в компанії ТОВ "Спецкомплект ТМ" (спецодяг, взуття та засоби індивідуального захисту).
Маю невеликий досвід роботи в ювелірні компанії (видача ювелірам у роботу виробів та матеріалів для виготовлення ювелірних прикрас ).
З 2011-2014 рік була приватним підприємцям ( будівництво, ремонт, 3D паливні поли).
З квітня 2011 ріку займаю посаду директора ВГО «ВЦПД «Громадський захисник».
2007-2010 рік - директор ГО «Фонд регіональних ініціатив» (працюючи на посаді, керувала п’ятьма департаментами: департамент цивільного права, департамент адміністративного та кримінального права, департамент господарського права, департамент освіти, департамент роботи зі ЗМІ, які займалися розробкою та реалізацією проектів, направлених на правовий та соціальний захист населення; реалізувала низку правопросвітницьких проектів – організація видала серію книг та брошур правозахисної тематики; спільно з міжнародною організацією з міграції створено «гарячу лінію» та проводилися особисті консультації громадян України, які хочуть виїхати за кордон на навчання або працевлаштування)
2003-2007 рік - помічник директора СПД Яровий В.С. (надання юридичних послуг по оформленню документів для сертифікації товарів: сертифікати відповідності; гігієнічні висновки; висновки енергозбереження; листи-відписки; екологічні заключення; санітарно-епідеміологічний, адіологічний, екологічний контроль вантажу).
2002-2003 рік – автосалон «Глобус Валентина ЛТД» - офіс-менеджер
2001-2002 рік - ГО «Добробут акціонерів» - офіс-менеджер.
1999-2001 рік – консультант з питань міграції, керівник соціально-освітніх програм (громадській організації «Фонд регіональних ініціатив», м. Київ).
1997-1999 рік – ТОВ «Будремсервіс»- секретар-референт.

Навички та вміння:
робота з ПК, 1С, ведення та обслуговування інтернет сайтів організація міжнародних конференцій, круглих столів тощо.

Особисті якості:
легко налагоджую контакт з новими людьми, вмію працювати в колективі та якісно виконувати персональні завдання, неконфліктна, пунктуальна, комунікабельна, відповідальна.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: