- PRO
Ірина
Шеф-кухар, сушеф, технолог, завідуючий виробництвом
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 42 роки
- Місто:
- Вінниця
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу, Facebook та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/1602967/
Досвід роботи
Завідувач виробництвом
з 04.2023 по 06.2024
(1 рік 2 місяці)
МедіЛюкс, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф кухар
з 12.2021 по 10.2022
(10 місяців)
Кафе Аудиторія 90х, Винница (Готельно-ресторанний бізнес)
Навчання персоналу кухні з нуля, керівництво персоналом, контроль графіків виходу на роботу по таймінгу, контроль та складання графіків ФЗП (Labor cost)
Проведення навчання персоналу у користуванні технікою та технології приготування нових страв для працівників свого підрозділу, дегустації та розгорнуті описи страв для працівників сервісу.
Контроль залишків на складах, оцінка потреби в продуктах і своєчасні їх поповнення, робота з постачальниками, активно працюю з пошуком та моніторингом цін на ринку продукту в місті, кошторис витрат на закупівлю, контроль food cost.
Контроль порядку на робочих процесах.
Організація, закупівля та ремонт обладнання для підрозділу кухня.
Робота з КК та ТК, проведення та звітність щодо інвентаризацій.
Працюю дуже прискіпливо з документацією (тех.карти, калькул.карти) допомагаю власнику закладу вивести з критичного стану (збиткового).
Маю активну позицію у роботі тобто не сиджу в кабінеті, завжди на процесах, що є лідерським прикладом для команди.
Головний технолог мережі
з 01.2019 по 03.2021
(2 роки 2 місяці)
Мережа ресторанів "Файні справи", Винница (Готельно-ресторанний бізнес)
Технолог (розробник меню для закладів громадського харчування)
Відкриття закладів громадського харчування, корекція діючого меню, навчання персоналу, аудит закладу.
Навчання персоналу кухні з нуля, керівництво персоналом, контроль графіків виходу на роботу по таймінгу, контроль та складання графіків ФЗП (Labor cost)
Проведення навчання персоналу у користуванні технікою та технології приготування нових страв для працівників свого підрозділу, дегустації та розгорнуті описи страв для працівників сервісу.
Контроль залишків на складах, оцінка потреби в продуктах і своєчасні їх поповнення, робота з постачальниками, активно працюю з пошуком та моніторингом цін на ринку продукту в місті, кошторис витрат на закупівлю, контроль food cost.
Контроль порядку на робочих процесах.
Організація, закупівля та ремонт обладнання для мого підрозділу.
Робота з КК та ТК, проведення та звітність щодо інвентаризацій.
Контроль виходу страв до зали, робота з гостями.
Проведення різноманітних івентів та МК як для дітей так і для дорослих.
Працюю дуже прискіпливо з документацією (тех.карти, калькул.карти) допомагаю власнику закладу вивести з критичного стану (збиткового).
Маю активну позицію у роботі тобто не сиджу в кабінеті, завжди на процесах, що є лідерським прикладом для команди.
Досить жорсткий керівник, але водночас справедливий.
Су-шеф
з 05.2018 по 12.2018
(7 місяців)
Ресторан "Ренесанс", Винница (Готельно-ресторанний бізнес)
Навчання персоналу кухні, керівництво персоналом, контроль виходів на роботу, контроль та складання графіка ФЗП, контроль заявок (робота з постачальниками), контроль порядку на робочих процесах, складання заявок, складання ТК, проведення та звітність з інвентаризацій, контроль виходу страв до зали, робота із гостями.
Су-шеф
з 08.2016 по 03.2017
(7 місяців)
Ресторан "Marmaris" ex "Гранатовый сад", Винница (Готельно-ресторанний бізнес)
Навчання персоналу кухні, керівництво персоналом, контроль виходів на роботу, контроль та складання графіка ФЗП, контроль заявок (робота з постачальниками), контроль порядку на робочих процесах, складання заявок, складання ТК, проведення та звітність з інвентаризацій, контроль виходу страв до зали, робота із гостями.
Ст.смены / Су-шеф / Шеф повар
з 04.2013 по 12.2015
(2 роки 8 місяців)
Ресторан "Mafia" Украина, Винница (Готельно-ресторанний бізнес)
Навчання персоналу кухні, керівництво персоналом, контроль виходів на роботу, контроль та складання графіка ФЗП, контроль заявок (робота з постачальниками), контроль порядку на робочих процесах, складання заявок, складання ТК, проведення та звітність з інвентаризацій, контроль виходу страв до зали, робота із гостями, складання презентацій у microsoft office.
Првар
з 05.2011 по 03.2013
(1 рік 10 місяців)
Эпицентр (Роздрібна торгівля)
Приготовление и выдача блюд по технологии их приготовления,фуршетное и банкетное обслуживание.
Шеф-повар
з 01.2009 по 05.2011
(2 роки 4 місяці)
Украинский ресторан "Шкварка", Винница (Готельно-ресторанний бізнес)
Навчання персоналу кухні, керівництво персоналом, контроль виходів на роботу, контроль та складання графіка ФЗП, контроль заявок (робота з постачальниками), контроль порядку на робочих процесах, складання заявок, складання ТК, проведення та звітність з інвентаризацій, контроль виходу страв до зали, робота із гостями.
Товаровед
з 12.2007 по 01.2009
(1 рік 1 місяць)
Ч/П, Вінниця (магазин продуктов питания)
Робота з постачальниками (заявки, повернення, обміни), підбір асортименту товару, контроль приходів та продажів, підбір кадрів.
Повар
з 12.1999 по 01.2009
(9 років 1 місяць)
Ч/П (Европейский ресторан)
Освіта
ВПТУ №23
Кулинария ; Повар-кондитер, Винница
Середня спеціальна, з 1997 по 1999 (1 рік 10 місяців)
Знання і навички
- MS Word
- MS Excel
- Користувач ПК
- MS Office
- Кулінарія
- MS PowerPoint
Знання мов
- Українська — вільно
- Англійська — початковий
- Польська — початковий
- Російська — вільно
Додаткова інформація
Сімейний стан: незаміжня.
Особисті якості: відповідальність, пунктуальність, комунікабельність, почуття гумору - усе присутнє в повному обсязі) Цілеспрямованість, профессіоналізм, легко навчаюсь і чітко розумію, що можу і чому потрібно довчитися, володію лідерськими якостями, сумлінно працюю з документацією (ТК, КК) Працюю на стороні інтересів власника.
Робота тільки у м. Вінниця!
Схожі кандидати
-
Шеф-кухар, технолог, консультант (на проєкт)
Вінниця, Івано-Франківськ , ще 8 міст -
Шеф-повар
Вінниця, Дніпро , ще 8 міст -
Помічник на кухню
12000 грн, Вінниця -
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Вінниця, Запоріжжя , ще 8 міст -
Шеф-повар
30000 грн, Вінниця