Резюме від 5 червня 2008

Владимир

Начальник отдела продаж

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
55 років
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Р Е З Ю М Е

Короленко Володимир Юрійович 28.10.1968 року народження, проживає м. Золотоноша Черкаської області вул. Гайдамаки 2.
Одружений, син 2001 року народження.
Машина власна є. Категорія В, С . Стаж за кермом більше 14 років.
Дружина в декретній відпустці. Батьки пенсіонери.
Шкідливих звичок не маю.
Освіта вища. В 1995 році закінчив Український інститут інженерів водного господарства (зараз перейменований на Український державний технологічний університет), спеціальність економіка підприємства, кваліфікація економіст.
Трудовий стаж :
- 1993-2002 Золотоніська об”єднана податкова інспекція працював на посадах ст. інспектор ревізор відділу податкових розслідувань, ст. Інспектор ревізор відділу аудиту та оподаткування фізичних осіб, останні роки начальник відділу оподаткування фізичних осіб в підпорядкуванні 11 осіб. Перейшов на іншу роботу по переводу, по причині невідповідності оплати відповідно до виконуваної роботи.
-2002-2007 ОАО „Золотоніська ПКФ” – начальник відділу комерційної роботи та економічного аналізу, основні обов”язки - збут продукції, опт, роздріб, проведення переговорів, маркетингові дослідження, аналітика, логістика, рекламні акції, контроль фінансових потоків в межах своєї компетенції, впровадження у виробництво нових ліквідних продуктів і т.п. Здійснення операцій у сфері ЗЕД (зовнішньо економічна діяльність) акредитований у місцевій митниці.
У прямому підпорядкуванні 3 менеджера, два комірника, продавець-касир фірмового магазину, працівники складів готової продукції. Всі записи в трудовій є.

Знання ПК та відповідних програм у відсотках. 1 С – бухгалтерія в форматі роботи відділу збуту, постачання, аналітики, контроля складів, фінансів і т.п. – 100%. Word, Exel, Power Point, поштові програми Outlook Express, The Bat, програма для роботи з інтернетом
Internet Explorer, інші – 95% . В цілому знання ПК та необхідного для роботи програмного забезпечення суттєво вище середнього.

На протязі останніх десяти років займав керуючі посади, маю вагомий досвід у спілкування з різними категоріями людей, відповідні організаторські здібності, комунікабельний, займався безпосереднім кадровим відбором спеціалістів у відділи які очолював в свій час. Проводив навчання відібраних спеціалістів відповідно до специфіки роботи ( 1С , проведення переговорів, аналітичні знання, планування, оптові та активні продажі і т.п.) Є достатній досвід робот з митними органами (експорт, імпорт). У свій час (державна служба) співпрацював з іншими контролюючими органами в деякій мірі знайомий з методами роботи таких організацій.

Причина пошуку іншої роботи.
Більше чим я досяг на останньому місці роботи, досягти практично неможливо по об”єктивним причинам, як у розрізі кар”єрного зросту так і у розрізі оплати. Придбаний досвід та навики дають можливість думати, що можна мати перспективу як у кар”єрі так і в інших „номінаціях”.

Мета. Знайти роботу за спеціальністю з відповідною оплатою.
Мій мобільний [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)


Рекомендації можна отримать :
Шиш Микола Іванович – заступник начальника Чорнобаївської державної податкової інспекції телефони моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») роб. 59661 ;

ЧП Данюк Олександр Миколайович – власник мережі магазинів „Прем”єр” та супермаркета „Прем”єр Плаза” моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») роб.

Чорний Валерій Костянтинович – директор ТОВ „Агроінвест – 2005”
Моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») роб. 2-91-83

Балакальчук Тетяна Вікторівна – начальник лабораторії ВАТ „Золотоніська ПКФ”
моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») роб. 53377

Заточній Василь Федорович- заступник начальника торгового відділу СТОВ „Перспектива” моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: