Резюме від 9 січня 2013

Анастасія

Секретарь, офис-менеджер, 3 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Бориспіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Помічник юриста

з 04.2006 по нині (18 років 2 місяці)
ФОП Федоренко О. П. (надання юридичних послуг в сфері господарського права)

Робота з юриспруденцією. Створення позовних заяв, договорів. Відправлення документів до суду, допомога в суді. Співпраця з іншими юридичними фірмами різних напрямків. Відповіді на вхідні дзвінки. Консультація з юристом клієнтів, або під його опікою. Облік обчислень у програмі 1 c.

Секретар-друкарка

з 02.2006 по 05.2006 (3 місяці)
Олександрійський навчальний заклад І-ІІ ступенів № 17 (Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів)

Ведення книги по-кадрам.
Ведення звітності робітників школи - формування та ведення особових справ педагогів, внесення в них інформації, відносно трудової діяльності робітників, використання відпусток. Прийом, обробка та доведення до виконання вхідної документації, створення наказів, протоколів, актів, довідок та реєстрація, створення проекту документа та доведення до підписання. Розподіл вхідних дзвінків, організація прийому відвідувачів. Робота з периферійною технікою: сканер, копіювальний апарат, принтер, факс, міні-АТС. Виконання поручень директора, в тому числі заміна вчителя начальних класів на декілька уроків, надання першої допомоги вразі відсутності медичної працівниці школи, заміна бібліотекаря (коли працівниця на лікарняній відпустці або в відсутності на робочому місці). Присутність на відкритих уроках для протоколювання та подальше внесення в характеристику педагога. Створення атестаційної документації для підвищення або підтвердження категорії напрямку діяльності працівника школи.

Освіта

Кіровоградський інститут розвитку людини, вищого навчального закладу «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна»

Отримала базову вищу освіту за напрямом підготовки «Культура» та здобула кваліфікацію бакалавра з культури «документознавства та інформаційної діяльності»., Кіровоград
Незакінчена вища, з 2006 по 2010 (3 роки 8 місяців)

Отримала диплом державного зразка.

Олександрійське професійно-технічне училище № 17

Секретар-друкарка, оператор комп'ютерного набору, Олександрія
Середня спеціальна, з 2002 по 2006 (3 роки 5 місяців)

Отримала диплом та рекомендацію до вступу в вищий навчальний заклад для підвищення квалафікації та отримання поглиблених знань в сфері документознавства та редагування документів, створених українською мовою. За сумлінне навчання, автоматично працевлаштували до державного закладу.

Рекомендації

Федоренко Олег Павлович

Федоренко Олег Павлович

Юрист, ФОП Федоренко О. П.

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Володіння мовами: Російська, українська – вільно, англійська - базова
Персональний комп’ютер: Ms-Office, Internet, бази даних: “Microsoft Access”, бухгалтерської програми «1C, версія 8.2» Робота з периферійними пристроями, робота в програмах: Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Internet Explorer, Microsoft Outlook, Fine Rider, Adobe Fotoshop, Foxit Phantom, Mozilla Forefox.

Особисті якості: Порядна, добросовісна, ініціативна, здатна відстоювати власну точку зору, легко навчаюсь.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: