• Файл

Сергій

Керівник групи магазинів

Розглядає посади: Керівник групи магазинів, Куратор, Регіональний директор, Адміністративний менеджер
Вік: 29 років
Місто проживання: Івано-Франківськ
Готовий працювати: Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільський, Тернопіль, Хмельницький, Чернівці
Розглядає посади:
Керівник групи магазинів, Куратор, Регіональний директор, Адміністративний менеджер
Вік:
29 років
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільський, Тернопіль, Хмельницький, Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Сергій Паур

ПРО МЕНЕ
Маю понад 9 років досвіду у сфері роздрібної торгівлі , пройшов шлях від охоронника до керуючого магазином .
Вмію організовувати роботу персоналу , контролювати бізнес-процеси , досягати поставлених цілей , використовувати управлінський досвід для підвищення рівня сервісу та ефективності роботи команди .

Навички
• Стресостійкість
• Лідерські якості
• Організаторські здібності
• Управління магазином та великими командами
• Комунікабельність
• Контроль КРІ : виторг ,NPS ,ФОП ,втрати

Профіль
29 років
Неодружений

Контактна інформація
ТЕЛЕФОН:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

АДРЕСА ЕЛЕКТРОННОЇ ПОШТИ:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

ОСВІТА
Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка
2015 – 2018
Кваліфікація :
Ступень вишої освіти бакалавр
Напрям підготовки фізичне виховання
Професійна кваліфікація вчитель фізичної культури
Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка
2023-
Магістр
Тренер з видів спорту

ДОСВІД РОБОТИ:
ТОВ Сільпо Фуд Заступник керуючого магазином м.Хмельницький вул.Свободи,73 кількість персоналу у підпорядкуванні (140 шт. од.)
2020–2021
ТОВ Сільпо Фуд Заступник керуючого магазином м.Кам’янець-Подільський вул.Нігинське ш,41/1 кількість персоналу у підпорядкуванні (110 шт. од.)
2021–2021
ТОВ Сільпо Фуд Заступник керуючого магазином м.Кам’янець-Подільський вул.Гагаріна 42/1 кількість персоналу у підпорядкуванні ( 60 шт. од.)
2021-2022
ТОВ Сільпо Фуд Керуючий магазином м.Кам’янець-Подільський вул.Лесі Українки ,30 кількість персоналу у підпорядкуванні (40 шт. од.)
15.07.2022 - 02.06.2024
ТОВ Сільпо Фуд Керуючий магазином м.Кам’янець-Подільський вул.Нігинске шосе 41/1 кількість персоналу у підпорядкуванні (70 шт .од.)
03.06.2024 – 2025

Загальний досвід роботи у ТОВ Сільпо Фуд від 08.10.2016 р по сьогодні , за зазначений період безпосередньо приймав участь у відкриті 2 магазинів в м.Хмельницький та м.Кам’янець-Подільський .
Обов’язки:
• Підбір персоналу, проведення співбесід з кандидатами по всіх посадах магазину які підпорядковуються керуючому;
• Забезпечення наявності кадрового резерву;
• Управління персоналом та навчання команди
• Контроль за дотриманням внутрішніх інструкцій та правил мережі в магазині ;
• Організація торговельних процесів
• Контроль за складанням та дотримання оптимальних графіків роботи працівників магазину; - Контроль за дотримання правил внутрішнього трудового розпорядку.;
• Організація і контроль обліку робочого часу. Щомісячне складання та подання у встановленому порядку табель обліку робочого часу працівників;
• Аналіз продажів по групам товару ;
• Контроль дотримання фонду оплати праці ;
• Виконання поставлених цілей щодо мінімізації втрат в магазині, збільшення виторгу;
• Виконання цільових показників продуктивності та ефективності ;
• Робота з NPS і покращення досвіду Гостя
• Контроль за дотриманням працівниками умов та правил експлуатації торгово-виробничого обладнання, інвентарю тощо згідно вимог ЗУ «Про охорону праці» та інших нормативних актів, підтримка їх в робочому стані, забезпечення своєчасного проведення планових та капітальних ремонтів після узгодження з керівництвом, прийняття участі у інвентаризаціях основних засобів;
• Планування бюджету магазину для покращення робочих процесів на виробництві, умов праці та проведення ремонтних робіт прилеглої території;
• Впровадження та дотримання системи HACCP (контроль санітарно-гігієнічного стану магазину згідно діючих Санітарних правил і норм для підприємств торгівлі);
• Контроль дотримання охорони праці та пожежної безпеки .

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: