• PRO

Оксана

Сушеф, кондитер

Вид зайнятості:
повна
Вік:
35 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кондитер

з 06.2023 по нині (2 роки 2 місяці)
Bankhotel, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 01.2023 по 08.2023 (7 місяців)
Атлас Делюкс, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Покоївка

з 09.2022 по 12.2022 (3 місяці)
Marriott 5*, Амстердам (Готельно-ресторанний бізнес)

Су- шеф кондитер

з 10.2019 по 09.2022 (2 роки 11 місяців)
Bankhotel, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кондитер

з 09.2015 по 08.2019 (3 роки 11 місяців)
Split, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 11.2013 по 08.2015 (1 рік 9 місяців)
Rudolfo, львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

з 02.2013 по 11.2013 (9 місяців)
ESSE FLORESE, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 09.2012 по 02.2013 (5 місяців)
Оріон (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 06.2008 по 11.2009 (1 рік 5 місяців)
СПД ФО., Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

ЛВПУ ресторанного сервісу та туризму

Кухар кондитер, Львів
Середня спеціальна, з 2005 по 2008 (2 роки 9 місяців)

Знання і навички

  • Наполегливість
  • Приготування страв
  • Комунікабельність
  • Здатність до навчання
  • Приготування холодних страв
  • Випікання
  • Приготування гарячих страв
  • Європейська кухня
  • Українська кухня
  • Пакування готової продукції
  • Готування піци
  • Неконфліктність
  • Італійська кухня
  • Готування суші
  • Виготовлення кондитерських виробів
  • Складання технологічних карт
  • Розробка меню

Додаткова інформація

цілеспрямована, відповідальна,з бажанням працювати і вдосконалюватись

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: