Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 березня 2024

Міклош

Керівник представництва, регіональний, територіальний менеджер, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Кваліфікація:20-річний досвід роботи в управліні колективами в сферах, повязаних з маркетингом та продажем продовольчих товарів та 6-рчний досвід непродовольчих товарів
Ціль: Керівник представництва, територіальний менеджер(Рівне)
Досвід роботи:03.2020-:ПП"Рівне паніні" Керівник віділу збуту
Досвід роботи:05.2018-11.2019:ТзОВ «Річ Ленд» м.Рівне, група компаній «Гарден Клаб». Керівник підприємства
Спеціалізація фірми:Виробництво торфосумішей
Основні обовязки:Управлння підприємством контроль всіх виробничих та хоз. процесів. Розвиток, ввід нових видів продукції, імпорт экспорт. Робота з перевіряючими органами.
Досвід роботи:05.2017-05.2018:ТзОВ«СтальМ» м.Рівне. Регіональний менеджер Спеціалізація фірми:Виробництво металевих,протипожежних дверей, воріт люків
Основні обовязки:Організація та контроль роботи дистрибюторів на території Рвненська, Волинська Хмельницька Чернівецька, Тернопільська Іванофранківська Львівська Закарпатська області
Досвід роботи:05.2016-05.2017:Територіальний менеджер ИПГ «Мастер» м.Одеса
Спеціалізація фірми:Виробництво сухих будівельних сумішей. Основні обовязки: Організація та контроль робот дистрибюторів на території Рівненська Волинська обл.
Досвід роботи:03.2015-03.2016:ТОВ«ВКФ ВВ» м.Чернігів. Директор філії
Спеціалізація фірми: Національна мережа магазинів «Віват Канцелярія» оптовий продаж канцтоварів в Рівненській області Основні обовязки:Організаця та контроль роботи філії та торгових точок власної мережі, пошук та відкриття нових магазинів в області. Проведеня ділових перемовин, заключеня контрактів, аналіз показників території та виявленя потенціалу розвитку, ведення звітності, розвиток сервісних продаж в області
Досвід роботи:05.2012-12.2014:Регіональний менеджер ТОВ «РівнеТорг» м.Рівне Спеціалізація фірми:Виробництво ТМ«Первоцвет», ТМ«Richfield», ТМ«Смачна кухня»,(чай, кава, спеції).
Основні обовязки:Організація та контроль роботи дистрибюторів на території (Хмельницька Внницька Кровоградська Одеська Чернігівська область.).
Досвід роботи:11.2010-05.2012:Керівник Рівненського регіонального представництва ТОВ «М.С.Л.» м.Київ
Спеціалізація фірми:Расповсюдження лотерейних билетів: «ЛотоЗабава»,«Мегалот»,«Хтотам»,«Спортпрогноз»,«Спорт ліга», «Миттєві лотереі».
Основні обовязки: Організація і контроль роботи філії та тор. точок власноі мережі; проведеня ділових зустрічей, заключення договорів;відкриття тор.точок власноі мережі з 0; аналіз показників територіі виявленя потенціалу развитку; веденя звіту.
Досвід роботи:11.2006-11.2012:Директор. ППФ "Екоторг" м.Рівне,
Спеціалізація фірми:Оптова торгівля пивобезалкогольними напоями та продуктами харчування.Основний бренд «Перша Приватна Броварня».
Основні обовязки: проведеня переговорів и заключеня договорів на поставку продукціі; аналіз ринку;оперативний аналіз хоз. діяльності фірми.
Досвід роботи:07-10. 2006:Зам. Директора. ПФ «ПАВЛ», м. Рівне
Спеціалізація фірми:Оптова торгівля пивобезалкогольними напоями та продуктами харчування.
Основні обовязки: Навчання на директора на ППФ «Екоторг».
Количество подчиненных: 200 чел.
Досвід роботи:01.2004-07.2006:Супервайзер ОАО "САН Интербрю Украина" по Рівненській Області.
Спеціалізація фірми: дистрибюція пива ТМ«Чернігів»,«Рогань», «Янтарь»
Основні обовязки: координація діяльності та управліня операціями тор. персонала ексклюзивноіі команди дис-ра; моніторинг бази даних, аудит роздрібу на присутність дис-ціі та коучінг з ексклюзивними т. п. дис-ра; своечасне та якісне плануваня; установка цілей т. п. на місячній основі, а також оперативні цілі на тиждень, день; постійна работа в пошуку резервів для збільшення продажу, продукции CIУ.; оптимізація затрат.
Освіта:2010 – 2011 "Міжнародний экономіко-гуманітарний університет" ім. Ст. Демьянчука.
Магістратура
Факультет: экономічний. Спеціальність: менеджмент.
Дод. інформ.: мови: українська, російська, угорська, англійський зі словником. Впевнений користувач ПК:Microsoft Word, Microsoft Exsel, 1C бугалтерия (основи); Водійське посвідчення кат. А, В, С, стаж водіння - 35 р;
ПК в особистому користуванні; особистий автомобіль;
Сім.стан: Одружений, діти дочка
Особисті якості: Працелюбність, комунікабельність, організованість, відповідальність, легко навчаюсь, емоційна стабільність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: