Резюме від 29 грудня 2021 PRO

Александр

Руководитель отдела технической поддержки

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Администратор отдела сервиса

з 12.2019 по 09.2020 (9 місяців)
Gemini, Киев (Кофейное оборудование)

Оцінювач-експерт

з 10.2013 по 12.2019 (6 років 2 місяці)
Скарбниця, Київ (Финансы, банки, страхование)

Управління роботою персоналу, розробка, введення і контроль реалізації інноваційних проектів і рішень, інтеграція в існуючий профіль компанії. Навчання персоналу, атестація і супровід професіональної діяльності. Інтеграція всіх відділів компанії для підвищення фінансових показників шляхом проведення модернізації обладнання та підвищення рівня кваліфікації працівників. Застосування новітніх технологій в сфері надання фінансових послуг, орієнтація системних рішень на клієнтів, співпраця із новими сегментами ринку кредитування. Консультація з технічних питань. Розробка нових методик, навчання експертів, тестування у повному циклі. Введення в існуючий профіль та аналіз вихідних показників рентабельності.

Технический директор

з 10.2008 по 07.2013 (4 роки 9 місяців)
Кофе Ленд, Киев (торговля)

Управление персоналом технического отдела, распределение заявок на ремонт, консультации по телефону для клиентов и техников, контроль выполненой работы, обучение и профессиональная подготовка персонала. Ведение технической и учётной документации. Обеспечение технического отдела запчастями для ремонта оборудования. Логистика перемещений оборудования.

Заступник технічного директора

з 02.2004 по 09.2008 (4 роки 7 місяців)
Н.О.Т.А., Київ (Торгове обладнання, кавові автомати)

Налаштування, ремонт та сервісне обслуговування кавових автоматів компанії "Нестле Україна". Гарантійний та післягарантійний ремонт власного кавового обладнання. Навчання роботі з автоматами клієнтів, та технічного персоналу компанії.

Освіта

НТУУ "Киевский политехнический институт"

Радиотехника, Киев
Вища, з 2002 по 2008 (5 років 9 місяців)

Знання і навички

Пользователь Internet Знание офисных программ Администрирование Администрирование сети Настройка программного обеспечения

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: