Резюме від 1 серпня 2013

Вадим

Обслуживающий персонал (семейная пара), 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто проживання:
Ямпіль (Вінницька обл.)
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме.
Звати мене Василевський Вадим мені 30 років маю дві освіти середню спеціальну і одну вищу. За професією ніколи не працював офіційно тільки приватно також працював приватно шофером добре воджу автомобілі, різного класу маю права. Крім української мови і російської добре володію також польською мовою. Вмію грати на музичних інструментах і маю музичну освіту середню спеціальну. Маю опит роботи в сільському господарстві сам походжу з села вмію доїти корови все що пов’язано з домашніми тваринами. Також працював не офіційно з дітьми навчав етики і релігієзнавства. Без поганих звичок не курю не вживаю алкоголь маю слава Богу добре здоров’я. Маю дружину Вікторію з нею проживаємо вже 2 роки дітей нема.
Моя дружина Віка має також вищу освіту психолога але офіційно ніколи не працювала тільки індивідуально з дітьми на протязі невеликого терміну по необхідності. Дружині 25 років Віка має добрий підхід до дітей навіть до проблемних. Також вміє грати на гітарі, знається і має опит роботи в сільському господарстві добре готовить на кухні. Працювала офіційно в Польші. Немає поганих звичок. Обоє маємо добрий покладистий характер я в певнений що після знайомства з нами ви заразу зрозумієте які ми люди. Живемо християнськими цінностями. Готові до праці в сімї як з дітьми так і в сільському господарстві.
Телефон [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: