Резюме від 19 серпня 2013

Вадим

Обслуживающий персонал (семейная пара), 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Ямпіль (Вінницька обл.)

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація


Сімейна пара шукає роботу Василевський Вадим і Вікторія мені 31 років маю дві освіти середню спеціальну і одну вищу. Також працював приватно шофером добре воджу автомобілі, різного класу маю права. Маю опит роботи в сільському господарстві сам походжу з села Вінницька область Ямпільський район село Дзигівка. Знаюся на побутовій техніці в будинку (газові – електоро котли водо постачаня і так далі) а також всій техніці пов’язаній з садівництвом володію комп’ютером. Працював прорабом, завгоспом, без поганих звичок не курю не вживаю алкоголь люблю спорт маю слава Богу добре здоров’я. Маю дружину Вікторію з нею проживаємо вже 3 рік.
Моя дружина Віка походить смт. Стрижавка 4 км від Вінниці має також вищу освіту психолога. Дружині 25 років Віка має добрий підхід до дітей навіть до проблемних. Також вміє грати на гітарі, знається і має опит роботи в сільському господарстві готовить на кухні. Працювала офіційно в Польщі. Також працювала не офіційно в Італії домогосподаркою в сім’ях. Знає англійську мову якщо потрібно домовитися зуміє. Також вміє користуватися побутовою технікою. Вміє працювати з комп’ютером. Немає поганих звичок. Обоє маємо добрий покладистий характер я впевнений що після знайомства з нами ви заразу зрозумієте які ми люди. Живемо християнськими цінностями. Готові до будь якої праці в сімї як з дітьми так і в сільському господарстві.
Телефон [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Скайп Василевський Вадим.
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: