Резюме від 2 вересня 2008

Юрій

Руководитель производственного предприятия

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
61 рік
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація



РЕЗЮМЕ


Заєць Юрій Савич . Народився 12.11.1962 року , с. Бродецьке , Козятинського району , Вінницької області . Проживаю : м. Житомир , вул. Котовського ,50,кв.160 . Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).




Претендую на посаду - директор підприємства.


Досвід роботи: З 12.11.2007 по 23.04 2008 р. працював директором департаменту Київської компаніїї "УКРБУДСВІТ " в м. Житомирі і Житомирській області . Компанія займається виготовленням, встановленням і технічним обслуговуванням домофонних систем . Обов'язки : організація роботи департаменту з нуля , підбір персоналу(менеджерів-консультантів і монтажників домофонних систем) , навчання персоналу, моніторинг конкурентів , реклама послуг компанії в пресі , на транспорті , вихід на ринок в Житомирі і області ,заключення договорів на монтаж і технічне обслуговування домофонних систем, робота з міськвиконкомом , ЖЕКами .Залишив роботу в звязку з необхідністю проводити догляд за хворим батьком.

З 10.06 року по 15.08.07 р. працював в ТОВ '' Імпульс'' заступником директора .Фірма займається побудовою RadioEthernet мережі по м. Житомиру і Житомирській області по наданню послуг доступу до мережі Internet , а з 2007 року ще і побудовою оптоволоконної мережі по м. Житомиру ,продажею комп'ютерної техніки , продажею меблів , являеться регіональним ділером Київського виробничого об'єднання "ЕНРАН",продажею і встановленням кондиціонерів . Обов язки : організація , матеріально-технічне забезпечення і контроль за роботою технічного і абонентського відділів , робота з державними контролюючими органами , ЖЕКами , РЕМ, підбір кадрів , технічне забезпечення і контроль за роботою автомобілів ( 5 автомобілів Mercedes-Benz, 2-а Sprintera і 3 легкових,ВАЗ 2107, Nican), ведення складу матеріальних цінностей , доставка меблів . Залишив роботу в звязку з необхідністю проводити догляд за прооперованим батьком.
01.08.2005 р. - 02.10.2006 р. директор ДП '' Крупозавод Озерянка'' м. Житомир. 160 працюючих . Підприємство займалось заготівлею , переробкою і зберіганням зерна зернових культур . Основний цех по переробці зерна гречки на швидкорозварюючу крупу потужністю 40 т. в сутки . Допоміжний цех по переробці інших зернових культур на крупу ,цех по фасовці круп в кілограмові пакети ,цех по виготовленню комбікорму з кормових відходів виробництва . Виробництво цілодобове . Обовязки : забезпечення безперервної , цілодобової роботи підприємства з мінімальними затратами і простоями , управління відділом закупки сировини ,відділом продажі готової продукції, інженерно-технічною службою ,виконання плану по закупці сировини , виробітку готової продукції . Реалізація готової продукції , як по Україні , так і за кордон : Вірменія , Росія , Молдова, Германія, Литва . Робота з державними контролюючими органами ( Хлібна інспекція ,санепідемстанція , центр метрології і стандартизації). За період ремонту переобладнав парові котли, перевівши їх для роботи на відходах виробництва - гречаній шелухі , що дало можливість вирішити два важливих питання : 1) організація безвідходного виробництва ; 2) суттєве зменшення собівартісті продукції . Залишив роботу в звязку з зміною власника підприємства.

Освіта : Вища . В 1989 році закінчив Київський політехнічний інститут . Спеціальність:інженер-електрик, спеціалізація :автоматика-телемеханіка.
Додаткова інформація : володію компютером на рівні впевненого користувача ( Word , Excel ,Offic, Internet,1-С бухгалтерія ). Здатний до самоосвіти - в 2006 році прослухав курс лекцій по П.Друкеру '' Задачі менеджмента в XXI віці'' . Вивчаю англійську мову . Водій(категорії А,В,С). Лікарняними не користустуюсь. . Хоббі спорт. Регулярно граю в волейбол , міні-футбол , теніс .Люблю рибалку. Тел . [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: