Резюме від 15 червня 2022

Володимир

Менеджер, помічник керівника, юрист, 9 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Польська — середній

Додаткова інформація

– Директор виконавчий Золотоніської філії Кредитної спілки „Кредит-СоюЗ”. Основні обов’язки: організація роботи філії, представництво інтересів Кредитної спілки в судах.

– Юрист (помічник арбітражного керуючого) ПП „Льноконоплесервіс” (м.Черкаси).
Основні обов’язки: надання юридичних послуг, консультацій у процесі провадження процедури банкрутства, розробка документів правового характеру (в т. ч. договорів), організація претензійно-позовної роботи.

– Юрисконсульт ліквідаційної комісії Філії Державної госпрозрахункової установи „Агентство з питань банкрутства” в Черкаській області.

– Філія Державної госпрозрахункової установи „Агентство з питань банкрутства” в Черкаській області. Юрисконсульт.
Основні обов’язки: складання звітності, надання послуг, консультацій у процесі провадження у справах про банкрутство, відповідно до Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, видача підприємствам Довідок (для участі у тендерах) про те, що господарським судом Черкаської області проти них не порушено справи про банкрутство, підготовка документації та організація проведення відкритих торгів (аукціонів) в процедурах банкрутства.

– Стажування в Придніпровському районному відділі Державної виконавчої служби м.Черкаси.

Додаткова інформація:
Маю навики користування комп’ютерною технікою на рівні користувача (в т.ч. 1С).
Посвідчення водія (категорії „В”, „С”).
Володію розмовною англійською, польською мовами.
Особисті якості: без шкідливих звичок, з почуттям гумору, можливість відряджень, працездатний, наполегливий, цілеспрямований, вміння працювати в команді, орієнтація на кінцевий результат. Бажання вчитись та пізнавати нове.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: