Резюме від 22 травня 2023 PRO

Юрій

Економіст, експерт

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто проживання:
Вишневе (Київська обл.)
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний фахівець

з 11.2013 по 06.2022 (8 років 7 місяців)
відділу супроводження розрахункових операцій в іноземній валюті Центру супроводження клієнтських операцій АТ “МР БАНК”, Київ (Фінанси, банки, страхування)

-Прийом та перевірка платіжних доручень, підтверджуючих документів фізичних та юридичних осіб на відправку іноземної валюти по системі SWIFT.
-Перевірка SWIFT-повідомлень та підготовка розпоряджень по зарахуванню іноземної валюти, що надійшла безготівковим шляхом та утримання комісійної винагороди згідно тарифів Банку.
-Проведення операцій через Лоро рахунки банків-кореспондентів та формування виписок на Лоро-Банки.
-Формування запитів на проведення розслідувань по переказам в іноземній валюті.
-Проведення валютного контролю щодо зарахувань іноземної валюти по системі SWIFT на поточні та карткові рахунки фізичних осіб та юридичних осіб, згідно Постанов та Положень НБУ, наказів, розпоряджень та технологічних карт Банку.
-Надання консультацій підрозділам банку щодо руху валютних коштів, згідно виписок банків кореспондентів.
-Підготовка даних для формування звітності НБУ:1ПБ, 2FX
-Набір SWIFT повідомлень (MT200,MT202) - перерахування коштів між кор. рахунками банку
-Розрахунки з системами міжнародних переказів.
-Внесення пропозицій щодо покращення роботи відділу, організація виконання робіт по здійсненню обліку, аналізу, стану та вдосконаленню роботи відділу.
-Участь в проектах оптимізації операційних процесів та в створенні банківських процедур.
- Забезпечення контролю за дотриманням вимог щодо повноти та відповідності документів, наданих клієнтом для купівлі-продажу валюти по торговельних операціях. Контроль зарахування коштів, що надійшли клієнтам на розподільчі рахунки, здійснення контролю своєчасності перерахування коштів з розподільчих рахунків на поточні рахунки клієнтів.
-Оформлення та перевірка договорів купівлі-продажу готівкової національної та іноземної валюти (Банкнотні операції). Заведення проводок та контроль по списанню та зарахуванню коштів на рахунки.

Освіта

Національний технічний університет України „Київський Політехнічний Інститут"

ВПІ, Менеджмент організацій, Київ
Вища, з 2001 по 2006 (5 років)

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Спеціальність : “ Менеджмент організацій ”
Освіта:
2001 -2006 Освіта повна вища, Національний технічний університет України „Київський Політехнічний Інститут" спеціальність «Менеджмент організацій». Тема дипломного проекту: «Покращення фінансових показників на підприємстві».

Досвід роботи:
листопад 2013 - червень 2022 Головний фахівець відділу супроводження розрахункових операцій в іноземній валюті Управління супроводження розрахункових та казначейських операцій Центру супроводження клієнтських операцій АТ “МР БАНК”
жовтень 2011- листопад 2013 Головний економіст Відділу обліку операцій по лоро та ностро рахунках Управління платежів операційного департаменту АТ “Райффайзен Банк Аваль”
вересень 2010-жовтень 2011 Головний економіст відділу валютного контролю Київської регіональної дирекції Управління ризиками АТ “Райффайзен Банк Аваль”
червень 2010-вересень 2010 Провідний економіст відділу валютного контролю Київської регіональної дирекції Управління ризиками АТ “Райффайзен Банк Аваль”
березень 2008-червень 2010 Провідний експерт Боярського відділення Київської регіональної дирекції ВАТ “Райффайзен Банк Аваль”
вересень 2006-березень 2008 Провідний економіст Боярського відділення Київської регіональної дирекції ВАТ “Райффайзен Банк Аваль”
травень 2006-вересень 2006 Економіст 1-ї категорії Боярського відділення Ірпінської філії АППБ “Аваль”

Знання та навички:
-Продаж банківських продуктів та операційного обслуговування клієнтів Банку, якісне надання максимально можливого переліку банківських послуг для клієнтів фізичних та юридичних осіб.
-Внесення пропозицій щодо структурного складу та покращення роботи відділу, організація виконання робіт по здійсненню обліку, аналізу, стану та вдосконаленню роботи відділу.
-Забезпечення контролю за дотриманням вимог щодо повноти та відповідності документів, наданих клієнтом для купівлі-продажу валюти по торговельних операціях. Контроль зарахування коштів, що надійшли клієнтам на розподільчі рахунки, здійснення контролю своєчасності перерахування коштів з розподільчих рахунків на поточні рахунки клієнтів.
-Забезпечення якісного обслуговування клієнтів, відкриття та закриття рахунків юридичних та фізичних осіб.
-Надання консультацій по продажу банківських платіжних карток та оформлення пакету документів при їх придбанні.
-Підготовка справ до розгляду на кредитному комітеті, контроль своєчасності погашення кредитів, комісій та інших платежів за кредитними угодами.
-Контроль за формуванням справ клієнтів юридичних та фізичних осіб згідно нормативних документів, Постанов та Положень НБУ, наказів, розпоряджень та технологічних карт Банку.
-Здійснення ідентифікації клієнтів, виявлення спроб легалізації (відмивання) доходів, отриманих злочинним шляхом
-Інкасація банкоматів та перевірка спірних трансакцій по операціям здійсненним в ATM.
-Перевірка SWIFT-повідомлень та підготовка розпоряджень по зарахуванню іноземної валюти, що надійшла безготівковим шляхом та утримання комісійної винагороди згідно тарифів Банку.
-Підготовка даних для формування звітності НБУ:1ПБ, 2FX
-Прийом та перевірка підтверджуючих документів згідно заяв фізичних осіб на відправку іноземної валюти закордон по системі SWIFT.
-Проведення валютного контролю щодо зарахувань іноземної валюти на поточні/карткові рахунки фізичних та юридичних осіб.
-Надання консультацій дирекціям та підрозділам банку щодо руху валютних коштів, згідно виписок банків кореспондентів.
-Проведення валютного контролю щодо зарахувань іноземної валюти на поточні та карткові рахунки фізичних осіб, згідно Постанов та Положень НБУ, наказів, розпоряджень та технологічних карт Банку.

ПК: на рівні досвідченого користувача (Microsoft Office, Internet Explorer, OpenOffice, Mozilla Firefox, FAR, Lotus Notes, Ліга-Закон та інші);
Банківські програмні забезпечення: Б2, Swift Alliance Workstation, ISAOD, Brenchpower, ПЗ Монах, Транс Мастер, Колібрі, Лідер, Clending, Vicont.

Свідоцтва та сертифікати:
•Сертифікат Фінансової академії Райффайзен Банк Аваль: «Навички продажу банківських продуктів» 8-9 серпня 2008 року, м. Київ.
•Сертифікат Фінансової академії Райффайзен Банк Аваль: «Активне залучення депозитів у відділеннях» 14 липня 2009 року, м. Київ.

Знання мов:
АнглійськаIntermediate
УкраїнськаВільно
РосійськаВільно

Особисті якості:
Вміння працювати як в колективі, так і самостійно, працелюбний, відповідальний, комунікабельний, пунктуальний, вміння приймати вірні, зважені рішення. Постійно працюю над покращенням свого професійного рівня, пропоную нові схеми роботи, які покращують результати.
Підтримую тісні зв’язки з колегами з інших банків для обміну досвідом.

Сімейний стан:
•одружений, маю сина 2012 р.н.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: