Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 23 квітня 2024 PRO

Сергій

Керівник адміністративно-господарського відділу, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст з охорони праці та цивільного захисту

з 10.2023 по нині (6 місяців)
Державна екологічна інспекція України, Київ (Державні організації)

Організація заходів з дотримання чинного законодавства з питань охорони праці, цивільного захисту та пожежної безпеки

Заступник начальника адміністративно-господарського відділу

з 12.2022 по 03.2023 (3 місяці)
Тренінговий центр прокурорів України, Київ (Юриспруденція)

Контроль за роботою автотранспорту, його ремонт, випуск на лінію, розробка норм списання пального, складання розрахунків до кошторисів, ведення складського обліку, укладання договорів на закупівлю товарів та послуг, підготовка наказів, листування, контроль за прибиранням приміщень, організація і проведення інвентаризації

Начальник відділу матеріально -господарського забезпечення

з 05.2020 по 10.2022 (2 роки 5 місяців)
Координаційно-моніторингова митниця, Київ (Державні організації)

Контроль за роботою автотранспорту, його ремонт, випуск на лінію, розробка норм списання пального, складання розрахунків до кошторисів, ведення складського обліку, укладання договорів на закупівлю товарів та послуг, підготовка наказів, листування, контроль за прибиранням приміщень, організація і проведення інвентаризації

Начальник відділу складського обліку

з 08.2013 по 05.2020 (6 років 9 місяців)
Київська міська митниця, Київ (Державні організації)

Приймання, зберігання вилучених товарів, передача їх виконавчій службі або власникам, знищення непридатниих товарів, ведення складського обліку в програмі Парус, організація і проведення інвентаризації

Начальник адміністративно-господарського відділу

з 06.1997 по 08.2013 (16 років 2 місяці)
державна податкова адміністрація у м. Києві, Київ (Державні організації)

Досвід роботи в Державній податковій службі у м. Києві (м. Київ, вул. Шолуденка, 33/19) та Київській міській митниці (м. Київ, бул. Гавела, 8а) на керівних посадах в адміністративно-господарському управлінні

Формування прогнозних показників видатків бюджету на рік.
Розподіл виділених бюджетних коштів на адміністративно-господарські, комунальні та інші потреби.
Аналіз видатків бюджетних коштів на адміністративно-господарську діяльність та вжиття заходів щодо економії бюджетних коштів.
Облік, інвентаризація ТМЦ.
Проведення аудиту адміністративно-господарської діяльності 14 районних податкових інспекцій м. Києва та Київської міської митниці.
Ведення переговорів, підготовка та укладання договорів, додаткових угод, контроль за їх виконанням.
Ведення первісної бухгалтерської документації, взяття на облік матеріальних цінностей.
Закупка та контроль за використанням паливно-мастильних матеріалів, канцелярських та господарських товарів, енергоносіїв та води, копіювально-розмножувальної техніки, витратних матеріалів, друкованої продукції, встановлення нормативів їх використання.
Контроль за експлуатацією службового автотранспорту (60 од.), його ремонт та технічне обслуговування.
Встановлення лімітів пробігу та норм витрат пального на автомобілі.
Постановка на облік та зняття з обліку в МРЕО автомобілів.
Проведення експертної оцінки та реалізація надлімітних та непридатних до експлуатації автомобілів.
Підготовка документів (наказів, розпоряджень, листів), ведення ділової переписки з організаціями.
Контроль за роботою системи кондиціювання, її ремонтом та технічним обслуговуванням.
Контроль за веденням складського господарства.
Організація та контроль за чистотою та належним санітарно-технічним станом в приміщеннях адмінбудинків.
Господарське та організаційно-технічне забезпечення нарад, семінарів та інших заходів.
Керування службовими автомобилями "Фольксваген Пасат В6", "Фольксваген Пасат В5","Фольксваген Джетта","Фольксваген Шаран","Фольксваген Бора" ін.

Освіта

національна академія державної податкової служби

Фінанси, магiстр, ірпінь
Вища, з 2000 по 2005 (4 роки 9 місяців)

1992 – 1996 – Київський геолого-розвідувальний технікум, спеціальність «Ремонт та технічне обслуговування вантажних автомобілів», диплом з відзнакою.
1998 – 2000 - Київський фінансово-економічний коледж, спеціальність «Бухгалтер», диплом з відзнакою.

Додаткова освіта та сертифікати

Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації керівних кадрів органів державної податкової служби України

2002, 1 місяць

Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління, підвищення кваліфікації та перевірка знань з охорони праці

грудень 2023

Інститут державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту

січень-лютий 2024

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК Користувач Internet Internet Explorer Робота з оргтехнікою Водіння авто ЛІГА:ЗАКОН Робота з факсом Робота з принтером Робота з ксероксом Законодавство України Парус Висока працездатність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Інвалідність

Третя група.

Додаткова інформація

Сімейний стан: неодружений

Трудова діяльність:
З грудня 2022 року по березень 2023 року працював на посаді заступника начальника відділу матеріально-господарського забезпечення Тренінгового центру прокурорів України.
З березня 2021 року по жовтень 2022 року працював начальником відділу адміністративно-господарської діяльності Координаційно-моніторинговій митниці.
З травня 2020 року по березень 2021 року працював в відділі інфраструктури, держмайна та господарської діяльності в Координаційно-моніторинговій митниці.
З 2017 року по 2020 рік працював в Київській міській митниці Державної фіскальної службі на посаді головного державного інспектора відділу складського обліку вилученого майна адміністративно-господарського управління.
З 2016 року по 2017 працював в Київській міській митниці Державної фіскальної службі на посаді начальника відділу складського обліку вилученого майна адміністративно-господарського управління.
З листопада 2014 року по 2016 працював в Київській міській митниці Державної фіскальної службі на посаді заступника начальника адміністративно-господарського управління.
З серпня 2013 року по листопад 2014 року працював в Київській міжрегіональній митниці Міністерства доходів і зборів на посаді заступника начальника адміністративно-господарського управління.
З 17 травня 2013 року по липень 2013 року працював в Головному управлінні Міністерства доходів і зборів у м. Києві на посаді заступника начальника адміністративно-господарського управління.
З листопада 2011 року по травень 2013 року працював в Державній податковій службі у м. Києві на посаді заступника начальника управління адміністративно-господарського забезпечення.
З квітня 2011 року по листопад 2011 рік працював в Державній податковій адміністрації у Київській області на посаді в.о. начальника адміністративно-господарського управління.
З 1999 року по 2011 рік працював в Державній податковій адміністрації у м. Києві на посаді начальника адміністративно-господарського відділу.
З 1997 року по 1999 рік працював в Державній податковій адміністрації у м. Києві на посаді заступника начальника адміністративно-господарського відділу.
З 1996 року по 1997 рік працював в Державній податковій інспекції у Мінському районі на посаді заступника начальника адміністративно-господарського відділу.

Особисті та професійні якості:
Відповідальний, цілеспрямований, наполегливий, активний, комунікабельний, вмію розставляти пріоритети по виконанню поставлених завдань, швидко приймаю рішення в складних ситуаціях, маю аналітичні здібності, націлений на позитивний результат, досвід керування колективом 100 чол.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: