Резюме від 6 травня 2024 PRO

Любомир

Садівник

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Новояворівськ
Готовий працювати:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер з озеленення

з 11.2019 по нині (4 роки 6 місяців)
Захід Ценз, Львів (Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна)

Розробка плану укріплення схилів . Створення календарних планів та кошторисів утримання ланшафтних садів. Посадка і догляд декоративних рослин, стоворення і догляд за клумбами, міксбордерами ,обрізка і формування плодових рослин, стрижка живоплотів ,догляд за газонами ,розрахунок та підбір міндобрив, боротьби зі шкідниками..

Інженер з озеленення

з 01.2016 по 11.2019 (3 роки 10 місяців)
Ост Інвест унд Баупроектменеджмент Україна, Львів (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Розробка плану реконструкції території озеленення та підбір асортименту рослин, підготовка і створення японського саду каменів, догляд за газонами , посадка і догляд за декоративними рослинами, обрізка і формування плодових дерев та декоративних рослин, розрахунок і внесення міндобрив для рослин.

Дизайнер -озеленювач

з 08.2013 по 12.2015 (2 роки 4 місяці)
Freelanc, Львів (Ланшафтний дизайн)

Створення ідей озеленення , формування плану посадки та підбір асортименту рослин, підготовка території до озеленення,створення та догляд за газонами , посадка і догляд декоративних рослин, стоворення і догляд за клумбами , міксбордерами ,обрізка і формування плодових рослин, внесення міндобрив, боротьби зі шкідниками..

Стажер

з 05.2012 по 09.2012 (4 місяці)
Старицький Лісгосп (Лісова промисловість, лісообробка)

Обровязки:
Розробка плану посадки та догляду за лісовими культурами, контроль процесу садіння рослин , внесення добрив і боротьби зі шкідниками.
Досягнення
Висадка та догляд за культурими 5 га
Перелік і відведення лісу у рубку 4,5 га

Освіта

Національний Лісотехнічний університет

Лісогосподарський факультет, лісове і садово-паркове господарство, Львів
Вища, з 2007 по 2012 (5 років 3 місяці)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК Користувач Internet MS Access Робота з оргтехнікою Водіння авто Google Google Drive Email ArcGIS GIMP ГІС Графічні редактори Розробка технологічних карт Фітопаталогічний нагляд за рослинами Розробка плану озеленення та підбір асортименту рослин Посадка, догляд за рослинами, обприскування, обрізка, формування Агро-лісо-меліорація і гідромеліорація Наш Сад Рубин 9.0 Realtime Landscaping Architect 2 Програми ГИС ( ArcGis 9.0) GPS Тестування програмного забезпечення Робота з job•сайтами

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Польська — початковий
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Спокійний, урівноважений, перфекціоніст, переконливий, надійний, креативний, відповідальний, пунктуальний, відкритий до нових знань та навичок,зацікавлений в додатковій освіті. Шкідливі звички відсутні.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: