Резюме від 29 липня 2013

Максим

Администратор кафе, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

04213, м. Київ, вул. Прирічна,5, кв.552
Телефон [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Электронна пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Пегета максим вікторович

відомості про себе

Дата і місце народження: 05 травня 1981 року, м. Київ
Національність: Українець
Сімейний стан: цивільний брак, маю одну доньку (04.08.2005 року народження).

освіта
[1996-2000]

[2000]

[2003-2007]
Дніпрорудненський індустріальний технікум. Запорізька обл. м. Дніпрорудний
технік-будівельник-технолог
Інститут підготовки кадрів промисловості
Бармен 4-го розряду
Київський національний університет культури і мистецтв м. Київ
Менеджер готельно-ресторанного бізнесу

Професійний досвід
[2000-2001]
Кафе-клуб «Три Кіти» м. Київ
бармен

[2001-2002]
Ресторанний комплекс «Маячок»
бармен

[2002-2005]
Мережа закладів «Мирова карта». Ресторан «Асахі», клуб «Опіум», «Опіум-бічклаб». м. Київ
Бармен
Приймав участь у відкритті ресторану «Асахі». У клубах «Опіум», «Опіум-бічклаб» працював від дня відкриття до дня їх закриття.
[2005-2006]
Комплекс відпочинку «5-й Елемент» м. Київ
Старший бармен (постійне місце роботи)

[2005-2006]
Клуб «Вензель»м. Київ
Бармен (за сумісництвом)

[2006-2007]
Клуб «Кайф», Клуб «Царь»м. Київ
Бармен.
Приймав участь у відкритті клубу «Царь»
[2007-2010]
Клуб «Форсаж» м. Київ
Бармен (старший зміни)

[2010-2013]
Клуб «Паті Рум» м. Київ, Арена-Сіті
Cтарший менеджер

ПРОФЕСІЙНИЙ ДОСВІД
Знання барної продукції, посуду, правил подачі, миксології, калькуляції, складання барної і коктейльної карт, робочий флейринг, робота з електронними системами обліку R-Keeper. Замовлення, прийом продукції, - приготування різноманітних напоїв (коктейлів) - організація обслуговування, - контроль наявності асортименту барної продукції, - інвентаризація барної продукції. Підбір та управління персоналом, складення штатного розпису, організація проведення банкетів, фуршетів, контроль закупівель, робота з постачальниками, вміння знаходити індивідуальний підхід до відвідувачів з різним складом характеру.
Додаткові відомості
Підтримую дружні стосунки з працівниками за місцем колишньої роботи, займаюся спортом.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: