Резюме від 21 квітня 2024 PRO

Александр

Телеведущий, актер ТВ, автор рекламных текстов, переводчик, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Главный специалист отдела международного сотрудничества и протокола

з 09.2012 по нині (11 років 7 місяців)
Госпредпринимательство Украины (поддержка малого и среднего бизнеса, помощь в его развитии)

Маркетинг-консультант, аналитик, переводчик

з 09.2007 по 09.2012 (5 років)
ООО "Апри" (Поиск бизнес-партнёров, посредничество)

Освіта

Киевский Национальный университет имени Тараса Шевченко

Факультет социологии, аспирантура, кандидат социологических наук, Киев
Вища, з 1999 по 2007 (8 років)

Знання і навички

MS Word MS PowerPoint Користувач Internet Adobe Photoshop Opera Mozilla Firefox Google Chrome Веб-браузери Google Zoom Adobe

Знання мов

  • Іспанська — середній
  • Англійська — просунутий
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Французька — середній
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

Кролевець Олександр Миколайович

03187, м.Київ, вул.Заболотного, буд.90, кв.34
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Facebook сторінка [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Акторське портфоліо з агломовними відеозаписами https://www.acmodasi.com.ua/a_267542.html

Особисті дані: українець, 1982 року народження, не одружений.
Освіта: 1994-95 – приватна школа в м. Оксфорд Великобританія (native English speaking and writing skills) 1999-2004 рр.- факультет соціології Київського національного університету ім. Т.Г.Шевченка, спеціальність – соціолог.
2004-2007 рр. – аспірантура при Київському національному університеті ім. Т.Г.Шевченка, маю ступінь кандидата соціологічних наук.
Досвід: 2007- 2012 рр. маркетолог- консультант ТОВ «АПРІ».

Напрями роботи: Вивчення структури та сегментації ринку телекомунікаційних послуг, соціального складу споживачів, динаміки попиту та пропозицій під час рекламних кампаній, розробка рекламних проектів, піар-технології.

Червень 2012 р. – жовтень 2013 р.: головний спеціаліст відділу міжнародного співробітництва та протоколу Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва.

Функції, завдання, напрями роботи та навички:
-Аналіз, систематизація та узагальнення інформації щодо діяльності органів державної влади зарубіжних країн та міжнародних організацій, які опікуються питаннями розвитку малого та середнього підприємництва
-Налагодження контактів з представниками міжнародних організацій, відповідних відомств зарубіжних країн з метою розвитку двостороннього співробітництва
-Забезпечення участі представників Держпідприємництва України в роботі спільних міжурядових комісій з питань співробітництва, робочих груп з питань співробітництва щодо розвитку та підтримки МСП
-Ділова дипломатична переписка, складання звітів про міжнародні відрядження, тез до переговорів, Підготовка міжвідомчих угод (меморандумів) про взаєморозуміння, забезпечення виконання процедур, необхідних для їх підписання
-Забезпечення участі представників Держпідприємництва України в міжнародних конференціях, семінарах, «круглих столах», навчальних програмах.
-Здійснення організаційно-технічних протокольних заходів з питань підготовки та проведення двосторонніх зустрічей, переговорів, засідань робочих груп, семінарів, конференцій, «круглих столів» тощо.
Перекладацький супровід міжнародних переговорів. Послідовний переклад з англійської та французької мов. Проведення екскурсій для іноземних делегацій на англійській мові.


Додаткові відомості: Практичний досвід роботи з ПК. Досвід перекладу документації з іноземних мов. Перекладав Податковий Кодекс з української мови на англійську, редагував тексти економічного та політичного спрямування на англ.. та українській мовах. В 2013 та 2014 роках перекладав нормативно-правові документи Європейського Союзу з англійської на українську, звіти соціально-правових досліджень з української на англійську.

Маю досвід зйомок на ТБ в ігрових програмах ( "Еники-Беники" (1994 р.), "Перший мільйон" на 1+1 (2003 и 2005 р.), «Утриматись в кріслі» (2011 р.), шоу перевтілень "4 мачо і удача" (НЛО ТБ, 2014 р.) "Суперінтуїція" (Новий Канал, 2017 р.), "За живе", "ЕксперименТИ (СТБ, 2017, 2018 рр.), рекламний ролик COMFY, рекламні ролики АТБ, OLX, серветки SMILE, мобільний додаток Альфа-Банк, телереконструкція із циклу "Загублений світ"(2019-2020 рр.) , реклама GoPuff для США, діджитал-компанії Lamark (2021 р.), магазину Pethouse (2021), онлайн-казино GG Poker ua (2022) . Епізодичні ролі в серіалі "Слуга народу" та докуреаліті "Реальна містика" (2015, 2016, 2019 рр.), ролі другого плану в серіалах "Сімейні мелодрами", "Агенти справедливості", "Київ вдень та вночі", "Історія одного злочину", "Виходьте без дзвінка" , "Доктор Віра" (2016, 2017, 2018, 2019 рр.), "ДВРЗ-3", "СидорЕнки-СидОренки" (2021), "Впізнай мене" (2023), запис та озвучка рекламних відеороликів англійською мовою, одна з головних ролей в короткометражному фільмі "Мерзотники"(2018-2019), короткометражці "Апітерапія" (2019). Також записував корпоративні ознайомчі і навчальні ролики англійською мовою для фінансової компанії, граю в коротких відео та міні-серіалах на соціально-значущі теми англійською мовою для Ютуб-каналів DramatizeMe, Classmates, для компанії Fabiosa Media, мобільних застосунків (2021-2022-2023-2024).

Є досвід викладацької діяльності в університеті під час навчання в аспірантурі.

Також маю проект та сценарій інтелектуальної телевізійної гри.

Досконало володію: англійською, російською, українською мовами, французькою добре читаю і розумію, але трохи гірше розмовляю, іспанська та німецька зі словником.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: