Резюме від 20 вересня 2016

Юлія

Викладач англійської мови, вчитель, перекладач, секретар-референт, менеджер, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Максименко Юлія В’ячеславівна


д.н. 02.11.1990
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:

2008-2013 рр. - Національний Технічний Університет України “Київський політехнічний інститут”, факультет Лінгвістики, спеціальність: Філологія (Перекладач), викладач.

2000-2006 рр. Мовні курси «Сучасниця», (англійська мова) м. Київ

Досвід роботи:

2010 р. - по теперішній час Репетитор англійської мови

Квітень, 2013 р. Педагогічна практика, НТУУ « КПІ», Кафедра
технічного спрямування № 1
(викладач англійської мови)

Підготовка план-конспекту проведення занять, підбір різноманітних вправ та завдань, диференційованих за рівнем підготовки студентів, із залученням різних видів мовленнєвої діяльності.

Березень, 2013р. Перекладацька практика, НТУУ «КПІ»,
кафедра теорії та практики перекладу
англійської мови ( перекладач)


Переклад ( письмовий та усний) з української на англійську та з англійської на українську мову текстів наукового та публіцистичного стилів. Послідовний переклад на конференціях.

2013 р.перекладач (позаштатний), Компанія
«ТОПАР»


Англо-український переклад технічної документації.

Грудень 2013 – березень 2014 рр. Провідний спеціаліст відділу досліджень
та розслідувань Київського міського
територіального відділення
Антимонопольного комітету України

- Прийом та перерозподіл вхідних дзвінків, реєстрація вхідної/вихідної кореспонденції, діловодство та документообіг, ділове листування.
- Здійснення перекладу документації з англійської мови на українську (російську) та з української (російської) на англійську (договори, акти, товаро-транспортні накладні, статути, характеристики товарів тощо).
- Проведення досліджень та моніторингу на продовольчих ринках у сфері дотримання суб'єктами господарювання у місті Києві законодавства про захист економічної конкуренції та законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.



Березень 2014 – Головний спеціаліст відділу досліджень
та розслідувань Київського міського
територіального відділення
Антимонопольного комітету України

- Проведення досліджень та моніторингу на продовольчих та непродовольчих ринках у сфері дотримання суб'єктами господарювання у місті Києві законодавства про захист економічної конкуренції та законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.
- Розгляд звернень (заяв) громадян, фізичних та юридичних осіб стосовно порушень суб'єктами господарювання Закону України «Про захист економічної конкуренції» та Закону України «про захист від недобросовісної конкуренції».
- Проведення та участь у планових та позапланових виїздних перевірках щодо наявності антиконкурентних узгоджених дій суб’єктів господарювання, зловживання ними монопольним (домінуючим) становищем на ринку.
- Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції та захист від недобросовісної конкуренції.
Переклад документації з англійської мови на українську (російську) та з української (російської) на англійську (договори, акти, товаро-транспортні накладні, статути, характеристики товарів тощо).


Професійні навички та вміння :
•Українська мова (рідна),
•Російська мова (рідна),
•Англійська мова (Proficiency),
•Німецька мова (Intermediate)
•Вільне володіння операційними системами Windows XP Professional, Windows Vista Home Premium Edition, Інтернет.
Особисті якості: активна життєва позиція, цілеспрямованість, організаторські здібності, комунікабельність, відповідальність, оперативність, оптимізм, креативність, ініціативність, вміння швидко орієнтуватися в ситуації та самостійно приймати рішення, наполегливість, прагнення до професійного та кар’єрного зросту, вміння працювати в колективі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: