Резюме від 3 березня 2015

Сергей

Младший системный администратор

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто проживання:
Ірпінь
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Козоріз Сергій Володимирович
Дата народження: 25.05.1984р.
Місце проживання: Київська обл., м. Ірпінь, вул. Фрунзе 16/2
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Телефон: моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта: Ірпінський Економічний коледж 2001-2005 рр., ОКР бакалавр, спеціальність «Товарознавство та комерційна діяльність»
НУБІП (колишній Національний аграрний університет) 2007-2009 рр. ОКР «магістр», спеціальність «Якість, стандартизація та сертифікація» - незакінчений.
Додаткова освіта: комп’ютерні курси академії «Шаг» 2005-2006рр.

Досвіт роботи: 2006-2009рр. Управління Пенсійного фонду в Шевченківському р-ні м. Києва – головний спеціаліст відділу персоніфікованого обліку;
2009-2013рр. Управління Пенсійного фонду в Шевченківському р-ні м. Києва – головний спеціаліст по комп’ютерному супроводу відділу призначення та перерахунку пенсій та спеціальних пенсій. Слідкував за роботою та станом комп’ютерної техніки, слідкував за роботою та оновленням спеціалізованих програмних засобів. Встановлення ОС Windows 98, XP, Vista, 7.
Професійні данні: впевнений користувач ПК, досконале знання комп’ютерних програм Microsoft Word, Microsoft Excel. Досконале знання української та російської мови, базове знання англійської мови.
Особисті данні: неодружений, дітей не маю.
Особисті якості: відповідально відношусь до роботи, здатний швидко навчатись новому, легко знаходжу спільну мову з людьми.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: