Юрий

Инженер-конструктор, механик

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Дистанційно, Івано-Франківськ, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Дата народження: 05.04.1979 р.
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта: вища технічна.
Закінчений ВУЗ: Івано-Франківський Державний Технічний університет нафти і газу.
Спеціальність: Обладнання нафтових і газових промислів.
Дата закінчення ВУЗу: 07.2001 р.
Наявність водійських прав: категорія В.
Володіння комп’ютером: КОМПАС-3D, MS Office, INTERNET, PhotoShop – вільно.
Мета: Пошук добре оплачуваної роботи на виробництві. Бажання працювати у злагодженій команді, набиратися додаткового досвіду роботи і бути корисним у технічних питаннях, чи у виробничому процесі будь-якої компанії.
Можлива сфера діяльності: машинобудування, транспорт, будівництво, виробництво товарів.
Бажана заробітня плата: від 1000$
Хобі: Футбол; ремонт, удосконалення та обслуговування автомобілів.
По себе:
З 1986 до 1994 р.р. навчався в загальноосвітній школі. Під час навчання в школі паралельно навчався в музичній школі по курсу кларнета. Також займався футболом в ДЮСШ і отримав 3-й розряд. У 1994 р поступив у фізико-технічний ліцей при Івано-Франківському університеті нафти і газу. У 1996 р. поступив в Івано-Франківський Державний Технічний університет нафти і газу, який успішно закінчив у 2001 р, отримавши спеціальність інженер-механік по розробці, впровадженню, експлуатації та обслуговуванню нафтопромислового і бурового обладнання. Під час навчання в університеті водночас пройшов практику в виробничих цехах та отримав IV розряд слюсаря-ремонтника. Також пройшов підготовку на військовій кафедрі університету на протязі двох років та отримав звання лейтенанта (спеціалізація: забезпечення військ пальним).
Після закінчення університету у 2001 р. почав працювати в науково-дослідному і проектному інституті ВАТ «Укрнафта» інженером-конструктором.
За час роботи розробляв або приймав участь у наступних розробках:
-превентор плашковий штанговий;
-цементувальна головка;
-стенд для випробування мачт підйомників;
-стенд для тарування сильфонних газліфтних клапанів;
-установка для експлуатації малодебітних свердловин;
-ежектор для освоєння свердловин;
Освоїв технологічний процес виготовлення деталей машин на металоріжучих верстатах, технологію проведення кислотних обробок свердловин, гідророзривів пластів та інших технологічних процесів, що проводяться нафтовидобувними і буровими підприємствами.
На даний час займаю посаду інженера-конструктора 1-категорії. Відповідаю за розробку складних механізмів, за їх виготовлення на заводах та впровадження дослідних зразків у виробництво, що пов’язазано з великою кількістю відряджень та виїздів на об’єкти.
За час роботи приймав участь у науково-технічних конференціях, виїзних нарадах по капітальному ремонту свердловин, маю публікації у журналі «Нафтова і газова промисловість».


Я відрізняюся динамічним і самостійним мисленням та відповідальним відношенням до роботи, можу керувати персоналом. Рекомендуючи себе на вакантну посаду у вашій фірмі, я з великою зацікавленістю чекаю позитивної відповіді і призначення вами термінів зустрічі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: