Резюме від 22 січня 2016

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2059495

Начальник производства, 4 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

Філософская еклептіка

Додаткова інформація

Резюме

П.І.Б.: Cтукан Василь Васильович
Дата народження:17.04.1986р.(27р.)
Місце народження: Волинська обл.., м. Луцьк.
Адреса: м. Луцьк, вул. Гордіюк 29/155.
Сімейний стан: неодружений.
Тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта:
09/2006- Волинський інститут економіки та менеджменту
07/2010р. Менеджер ЗЕД (НВО)

09/2001- Вище професійне училище №9
06/2006р. Технік-електрик КВПІА
Досвід роботи:

05/2010 р- ПП ’’Еталон-Пласт» (Будівництво)
08/2013р. Начальник якості та постачання

Організація забезпечення підприємства всіма необхідними для його виробничої діяльності матеріальними ресурсами відповідної якості та їх раціональне використання з метою скорочення витрат виробництва і одержання максимального прибутку. Вивчення оперативної маркетингової інформації і рекламних матеріалів про пропозиції дрібнооптових магазинів і оптових ярмарок з метою виявлення можливості придбання матеріально-технічних ресурсів оптом, а також закупівлю матеріально-технічних ресурсів, які реалізуються у вільному продажу. Доставку матеріальних ресурсів згідно з передбаченими у договорах строками, контроль їх кількості, якості і комплектності і збереження на складах підприємства. Контроль за станом запасів матеріалів і комплектуючих виробів, оперативним регулюванням виробничих запасів на підприємстві, додержанням лімітів на відпускання матеріальних ресурсів і їх витрачанням у підрозділах підприємства за прямим призначенням. Розроблення і упровадженням заходів щодо підвищення ефективності використання матеріальних ресурсів, зниження витрат, пов'язаних з їх транспортуванням та зберіганням, використання вторинних ресурсів і відходів виробництва, удосконалення системи контролю за їх витрачанням, використанням місцевих ресурсів, виявлення та реалізації надлишкової сировини, матеріалів, устаткування та інших видів матеріальних ресурсів. Організація роботи складського господарства, вживання заходів з забезпечення необхідних умов зберігання. Керування та контролювання якості роботи працівників відділу.

09/2008р.- ПП ’’НЕО-ПЛАСТ’’ (Будівництво)
03/2010р. Майстер з утеплення будинків
Пошук клиентів, переговори з покупцем: пошук контакту із потенційним замовником ; організація зустрічі та презентація товару та раціональне застосування; створення сприятливого емоційного фону ділового спілкування; вислуховування побажань клієнта, отримання інформації його потреб; продаж та подальше обслуговування, формування торговельної пропозиції клієнту; обговорення та затвердження договірної пропозиції, робота із запитань і заперечень клієнта, пошук взаємовигідних умов угоди.Укладання угоди; створення,планування та виконання подальшого співробітництва.

02/2008р- ДП «Гарантія-маркет»магазин «Фуршет»
05/2008р. (Оптово-роздрібна торгівля)
Начальник по режиму
Контроль дотримання охорони праці. Проведення перевірки персоналу,
організація і контроль пропускного і внутрішньооб’єктного режиму
торгового залу. Забезпечення збереження товарно-матеріальних
цінностей.


08/2006- ЗАТ СП’’Теріхем-Луцьк’’ (Виробництво поліетилену) 11/2007р. Машиніст різальних машин. Налагодженя різальної машини,обслуговування електроної системи та нарізання ПЕТ на конденсатори, аналіз електро-провідності.
Додаткова інформація:

Мовні навички: українська, російська, англійська(розмовна).
Комп′ютерні навички: Microsoft office , Internet.
Інтереси: наукова література,спорт, кінотеатр, пишу філософського змісту книгу.
Особисті якості: Акуратний, схильний до аналітичного мислення, мобільний, стресостійкий,самовпевнений, компетентний,аристократичний, креативний, пунктуальний, дисциплінований, здатний працювати в команді, швидко навчаюсь.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: