Резюме від 5 лютого 2018 PRO

Михаил

Юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто проживання:
Нова Каховка
Готовий працювати:
Дистанційно, Нова Каховка

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Помічник судді

з 06.2004 по 04.2009 (4 роки 10 місяців)
Бериславский районний суд Херсонської області, м. Берислав (Охорона, безпека, оборона)

Підготовка проектів судових рішень (рішень, ухвал, постанов, вироків), підготовка процесуальних документів, робота зі звітно-обліковою документацією.
Також, на протязі 5-х років працював юрисконсультом Каховської міської ради, державним виконавцем ВДВС Новокаховського МУЮ, юрисконсультом Бериславського РЕЗ і ЕМ, на данний час працюю головним спеціалістом відділу з питань праці Новокаховської міської ради.

Освіта

Національна академія управління

Правознавство, Київ
Вища, з 1997 по 2006 (8 років 11 місяців)

Маю дві юридичні освіти за освітньо-професійним рівнем "Магістр" за спеціальністю "Правознавство" за напрямом "Цивільне та господарське право".

Додаткова інформація

Маю досвід роботи як в держаних установах так і приватних підприємствах та організаціях. Вільно володію державною мовою. Складаю процесуальні документи різної складності - позовні заяви, скарги, договори, звернення тощо. Володію усіма аспектами претензійно-позовної роботи. Досконало знаю норми матеріального та процесуального права та галузей права - цивільного, господарського, трудового, адміністративного, банківського, сімейного, кримінального тощо. Маю досвід представництва прав, свобод та законих інтересів фізичних та юридичних осіб в судах усіх рівнів та спеціалізацій. Наполеглевий, характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, доброзичливий, толерантний, комунікабельний, вмію аналізувати та логічно мислити. Шкідливих звичок не маю.
Беру активну участь у громадсько-політичному житті міста Нової Каховки. Член Всеукраїнського Товариства “Просвіта” імені Тараса Шевченка та низки громадських організацій, наприклад, з 1992 року є осавулом "Запорозького козацтва", член Спілки юристів України.

Схожі кандидати

Юрист
20000 грн, Дистанційно

Адвокат, юрист
20000 грн, Дистанційно, Кременчук

Адвокат, юрист
Дистанційно, Дніпро , ще 6 міст

Юрист
3000 грн, Дистанційно, Львів

Юрисконсульт, керівник відділу, заступник керівника з управління
Дистанційно, Київ

Юрист (корпоративне управління), керівник юридичного управління, відділу
Дистанційно, Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: