Резюме від 11 березня 2024 PRO

Віктор

Шеф-кухар, універсал усіх процесів (європ., грузин.), 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар

з 11.2020 по 10.2021 (11 місяців)
ПАБ Златий Лев, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

ШЕФ-КУХАР

з 01.2020 по 10.2020 (9 місяців)
Шашлична ,,Bon Apetyan", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухаря

ШЕФ-КУХАР

з 01.2019 по 09.2019 (8 місяців)
ТОВ Інтерлагос,Гостиница САЛЮТ,Київ,Ст.Печерск, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

ШЕФ-КУХАРЯ

ШЕФ-КУХАР

з 09.2017 по 04.2018 (7 місяців)
Сендвич-Бар "FreshLine, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

ШЕФ-КУХАРЯ

ШЕФ-КУХАР

з 12.2015 по 07.2017 (1 рік 7 місяців)
грузинський ресторан Квеври, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обучение и расстановка персонала кухни,составление калькуляционых и тех. карт,соблюдение санитарных норм и т. д.,контроль качества и оформления блюд при выдаче в зал ресторана. Запустил ресторан с ноля.

ШЕФ-КУХАР

з 12.2014 по 12.2015 (1 рік)
ФОП.Шепеленко,грузинский ПАБ ВАХ МЭ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

ШЕФ-КУХАРЯ

Cу-Шеф.

з 12.2013 по 08.2014 (8 місяців)
ТОВ.Pizzaпля, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

ШЕФ-КУХАР

з 05.2010 по 11.2013 (3 роки 6 місяців)
ТОВ Авега-Трейд,Ресторан-клуб Бриллиантовая рука, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

ВКУКЭНТУ

Киев
Середня спеціальна, з 1997 по 1998 (1 рік)

Знання і навички

R-Keeper

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Рекомендації

  • Геворг Магакян

    Геворг Магакян

    Работадатель, Шашлычная ,,Bon Apetyan"

    Контактні дані приховані
  • Киричевский Вячеслав Владимерович

    Киричевский Вячеслав Владимерович

    Соучередитель, ТОВ.Авега-Трейд,Бриллиантовая рука

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

В сфере ресторанного бизнеса работаю с 1998 года.Работал в ресторане Зелёный Мыс грузинская кухня,старшим смены.

,авто-гриль Сарай,Гидро-Зона,кафе Фрегат,Мангальщик

ресторан Хутор-Водаграй,Ресторан-клуб Бриллиантовая рука Шеф-повар,спорт-бар Пиццапля Су-Шеф, Шеф-повар в Ресторане грузинской кухни Квеври.Шеф-повар сендвич-бара Fresh Line.

Портер Паб"Мама не горюй"старшим поваром
Готов работать с порядочными и приуспевающими предпринимателями,.
Мне 39 лет.Условия работы полная занятость,от 800 грн.в день,оплата труда 1 раз в неделю.Открываю заведения с ноля.С января 2019 года работал Шеф-поваром Гостинице САЛЮТпо 9 сентября 2019 года.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: