Резюме від 23 квітня 2024

Андрій

Директор з продажу

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 09.2014 по 12.2016 (2 роки 3 місяці)
ООО ЮЕЙ ВАЙ ФАЙ, Київ (IT)

Пілотний проект - sssua.org "Системи безпечної школи" впровадження апаратно-програмного комплексу, систем контролю та управління доступом, сервісних систем (електронний щоденник, електронна їдальня), систем оповіщення, аналітичних систем, інформаційних систем, систем обліку та моніторингу.
Мета: завжди життєво важливим є і буде завдання щодо забезпечення безпеки, підвищення якості знань, дисципліни, етики та культури у навчальних закладах України

Директор

з 02.2012 по 09.2014 (2 роки 7 місяців)
Глобальні телекоммуникації, Київ (Телекомунікації, зв'язок)

Це був новий проект, вихід на телекомунікаційний ринок, провайдера-оператора-інтегратора група компаній Triangulum ТМ Triacom на базі трьох юридичних осіб: ТОВ Глобальні Комунікації, ТОВ Т.Е.С.Т., та ТОВ Triasystems.
Зібравши фахових спеціалістів та сформувавши професійну команду, зміг успішно вивести підприємство на телекомунікаційний ринок вже за перший рік діяльності у новому форматі, розширивши покриття оптоволоконної мережі (Київ; область) в стратегічно важливих зонах локалізації корпоративного бізнес сегменту, збільшивши тим самим транспортну та магістральну телекомунікаційну мережу відповідно й абонентську базу.
Змоделював та впровадив регламент роботи, політики та процедури, запуск та автоматизацію бізнес процесів компанії. Впровадив ціноутворення продуктів та послуг змоделював та реалізував тактику та стратегію продажів, зовнішні канали продажів, мотиваційні програми, програми лояльності, вносячи корективи в ході автоматизації та оптимізації запущених бізнес-процесів. Цей трудомісткий процес, що дав уже в перший рік роботи підприємства відчутні результати, тим самим показавши правильність вибору курсу та стратегії розвитку на телекомунікаційному ринку.

Комерційний директор

з 04.2011 по 01.2012 (9 місяців)
ПрАТ СітіНет, Київ (Телекомунікації, зв'язок)

У короткий термін створив професійну команду провідних фахівців з продажу всього спектра телекомунікаційних послуг та послуг ІТ компанії.
Орієнтування команди на корпоративний ринок, постійний моніторинг, визначення зон локалізації корпоративного сегменту на території м. Києва, області, України.
Створення агентських мереж із продажу телекомунікаційних послуг, їх мотивація, робота з партнерами з просування продуктів та послуг компанії.
Моніторинг та вивчення політики розвитку конкурентного середовища, їх плюси та мінуси. Визначення стратегії та тактики продажу всього спектра телекомунікаційних послуг.
Організація роботи комерційного департаменту, розробка, впровадження та вибудовування системи продажів, мотиваційної політики, програм лояльності, вартості продуктів та послуг з огляду на аналіз телекомунікаційного ринку.
Оперативне управління комерційним департаментом.

Начальник Департаменту Центру альтернативних продажів м. Харьків

з 01.2008 по 06.2009 (1 рік 5 місяців)
ООО Голден Телеком, Харків (Телекомунікації, зв'язок)

Відкрив із «0» Харківський Департамент Центру альтернативних продажів ТОВ «Голден Телеком».
Набір співробітників штату, навчання персоналу, менеджерів з продажу, формування професійної команди департаменту продажів.
Побудова стратегії та системи продажів, всього комплексу телекомунікаційних послуг, на корпоративному ринку та ринку середнього та малого бізнесу. Постійний його моніторинг та аналіз потенційної аудиторії, конкурентного середовища, постановка завдань та організація контролю їх виконання.
Розробка та реалізація комплексних заходів, спрямованих на підвищення ефективності та якості роботи департаменту продажу, запровадження мотиваційних систем.
Координування роботи підрозділів, стратегічне планування працездатності департаменту з продажу.

Заступник начальника Департаменту Центру альтернативних продажів м. Київ

з 09.2007 по 01.2008 (4 місяці)
ООО Голден Телеком, Київ (Телекомунікації, зв'язок)

Створив професійну команду, яка успішно досягла високих результатів, у продажу всього спектру телекомунікаційних послуг компанії. Організовував та проводив тренінги для менеджерів, старших менеджерів із продажу. Працював з корпоративними та VIP клієнтами. Займався розробкою та оптимізацією схем витрат, проектуванням та корекцією договорів з власниками об'єктів нерухомості (бізнес центри, торгові та розважальні центри, заводи, підприємства тощо).
Складав і контролював комерційні умови виконання договорів різного напряму, ведення бази договорів та документообігу, робота з базами даних.

Заступник начальника Департаменту Центру альтернативних продажів м. Київ

з 07.2006 по 07.2007 (1 рік)
ООО Оптима Телеком, Київ (Телекомунікації, зв'язок)

Відкриття та організація роботи лівобережного відділу продажів ТОВ Оптіма Телеком. Набір та навчання персоналу, менеджерів з продажу, тренінги з продажу та підвищення саме якості продажу послуг компанії. Планування, реалізація та забезпечення обсягів продажу. Моделювання, організація та впровадження комплексних телекомунікаційних бізнес – рішень для офісних центрів, зустрічі з корпоративними та VIP клієнтами. Планування, та контроль роботи відділу продажів.
Додаткова інформація

Додаткова інформація

Комерційно орієнтований менеджер в змозі сформулювати і досягти мети як у довгострокових, так і короткострокових діючих і стартап проектах.
Досвід роботи у розвитку бізнесу, запуск проектів у тому числі регіональних.
Досвід роботи на керівних посадах у національних телекомунікаційних компаніях – досягнення комерційного результату через розуміння інвесторів цілі та цінності.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: