Резюме від 12 березня 2020

Александр

Спеціаліст технічної підтримки (ІТ), 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

Windows 1С:Підприємство M.E.Doc Linux SQL DNS DHCP Адміністрування MS SQL Server FreeBSD Cisco MS Exchange Server ОПЗ Соната IP (Internet Protocol) TCP ІС-ПРО iFin Мережеві технології IBM Terminal VMware Workstation

Додаткова інформація

Заріцький Олександр Володимирович
Мета: працевлаштування
Дата народження: 29.09.1978
Київська обл., м. Миронівка
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта
1995-2000 р. Український фінансово-економічний інститут
Факультет: Інформаційні системи в економіці
Спеціальність: Економічна кібернетика

Досвід роботи:
2008-2013 р.: Миронівська міжрайонна державна податкова інспекція
Посада: Начальник віллілу ІТ та обліку платників
Особисте керівництво роботою IT-підрозділу компанії, постановка завдань програмістам і системним адміністраторам, розподіл навантаження між співробітниками, контроль якості роботи співробітників відділу, постановка завдань щодо усунення недоліків (при необхідності), навчання співробітників відділу, моніторинг ринку комп'ютерної техніки та програмного забезпечення, розробка та впровадження пропозицій в області IT по оптимізації діяльності організації, доскональне знання процесів у зоні відповідальності IT-підрозділу: програмування, створення і підтримка внутрішньокорпоративних мереж, відстеження поточного стану комп'ютерної техніки та програмного забезпечення, профілактика, діагностика та усунення неполадок. Досвід керівництва командою з 7 чоловік. Адміністрування серверів (Win2003 – 2 сервери, СКБД Oracle 9, 80 роб. місць), діагностичні і профілактичні роботи з підтримки серверного парку, комп’ютерної техніки та комунікаційного обладнання (понад 60 ПК). Створення та підтримка системи резервного копіювання на базі Veritas BackupExec Server і моніторингу серверів на RRDTools і SNMP, а також антивірусного і криптографічного захисту даних у мережі. Створення і впровадження проекту зміни структури доступу до ресурсів компанії в існуючій Active Directory. Організація обмеженого доступу до серверів на основі Citrix PS4 і Microsoft TS з використанням VPN й IPSec з’єднань. Підтримка роботи територіально розділених об’єктів фірми (філії, склади, офіси). Збір і аналіз статистичних даних, підготовка звітної й супровідної документації. Планування закупівель, комплектування серверів під визначені завдання.

2004-2008 р.: Державна податкова інспекція в Обухівському районі
Посада: Головний ДПІ відділу інформатизації та обліку платників
Адміністрування серверів (Win2003 – 2 сервери, СУБД Oracle, 30 роб. місць), діагностичні і профілактичні роботи з підтримки серверного парку, комп’ютерної техніки та комунікаційного обладнання (понад 60 ПК). СКБД Oracle 9, VisFOX. Створення та підтримка системи резервного копіювання на базі Veritas BackupExec Server і моніторингу серверів на RRDTools і SNMP, а також антивірусного і криптографічного захисту даних у мережі. Створення і впровадження проекту зміни структури доступу до ресурсів компанії в існуючій Active Directory. Організація обмеженого доступу до серверів на основі Citrix PS4 і Microsoft TS з використанням VPN й IPSec з’єднань. Збір і аналіз статистичних даних, підготовка звітної й супровідної документації. Планування закупівель, комплектування серверів під визначені завдання.

2000-2004 р.: Державна податкова інспекція у Миронівському районі
Посада: Завідувач сектору інформатизації та обліку платників
Знання: ОС: Windows NT/2000/2003/XP (Server&Workstation), Linux/FreeBSD. Апаратні платформи: Hewlett-Packard, Compaq, 3COM, CISCO, IBM, Intel, Alied Telesyn. Мережеві технології: TCP/IP, DNS, DHCP, RAS, NAT, FTP, Mail/News, FastEthernet 100/ 1000/WiFi, засоби безпеки TCP/IP і WiFi мереж, активне комутаційне обладнання. СУБД Oracle, VisFOX. Серверні додатки: MS SQL, MS Exchange, MS Terminal server, 1C підприємство, Arcserve, Exim + ClamAV + SpamAssasin, ipchains/IPFW, Samba, Squid, Citrix, знання MS Visio. Підготовка проектно-технічної документації. Контакти з постачальниками монтажного й комп’ютерного обладнання. Досвід прокладки телефонних, комп’ютерних і силових „з нуля”.

Професійні навички:
•особисте керівництво роботою IT-підрозділу компанії;
•постановка завдань програмістам і системним адміністраторам;
•розподіл навантаження між співробітниками;
•контроль якості роботи програмістів і системних адміністраторів;
•постановка завдань щодо усунення недоліків (при необхідності);
•навчання співробітників IT-підрозділу компанії;
•моніторинг ринку комп'ютерної техніки та програмного забезпечення;
•розробка та впровадження пропозицій в області IT по оптимізації діяльності компанії;
доскональне знання процесів у зоні відповідальності IT-підрозділу: програмування, створення і підтримка внутрішньокорпоративних мереж, відстеження поточного стану комп'ютерної техніки та програмного забезпечення, профілактика, діагностика та усунення неполадок.


Додаткова інформація:
•готовий до відряджень;
•посвідчення водія категорій A,B,C;
•маю власне авто.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: