Резюме від 13 липня 2020

Виталий

Регіональний менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Мета: пошук стабільної роботи для реалізації кар’єрних і фінансових можливостей
Контактні дані: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»); [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження: 11.10.1984 року

Досвід роботи:

02.2013 – 2014р.
ТОВ «Укрпромпрокат» - Керівник відділу продажів.
Обов’язки: Контроль та управління персоналом відділу, розробка планів, та їх виконная персоналом, вирішення спірних питань з кліентами, ведення існуючої та залучення нових клієнтів, контроль кожного відвантаження металом клієнтів та логістичне відстеження вантажу, розробка мотиваційних та штрафних заходів для підлеглих. Заключення договорів з клієнтами та постачальниками. Контроль цінової політики на металопрокат по Україні, формування конкурентної ціни для клієнтів., ведення первинної бухгалтерії.

10.2012-02.2013 ТОВ «Еліт Сталь» Керівник структурного підрозділу - «головний спеціаліст»
Обов’язки: Управління персоналом відділу продажів, контроль виконання поставлених задач, стратегічне планування продаж металопрокату, планування доходів та витрат на підприємстві, ведення існуючої бази клієнтів та залучення до співпраці нових клієнтів, логістичне відстеження кожного вантажу, розробка мотиваційних заходів для підлеглих, проведення навчальних заходів для професійного росту підлеглих, проведення навчальних семінарів, часткове ведення первинної бухгалтерії, контроль дебіторської заборгованості, вирішення спорів та конфліктних ситуацій. Маю власну клієнтську базу, та базу постачалльників.

03.2011-09.2012 ТОВ «Захід-Спецсталь» Менеджер з продажу металопрокату.
Обов’язки: розширення каналів збуту металопрокату по всій території країни держпідприємствам, а також комерційним компаніям та фізичним особам, проведення презентацій для клієнтів. Контроль та відстеження якісного та завчасного відвантаження замовлення, проведення особистих зустрічей з клієнтами, самостійне вирішення проблемних ситуацій. Маю власну клієнтську базу, та базу постачалльників

09.2010 –02.2011– ТОВ ТД «Металіст» - менеджер з продажу.
Обов’язки: активний продаж чорного, кольорового, нержавіючого, оцинкованого металу, а також технічної, інструментальної, конструкційної сталі. Укладення договорів, як з покупцями, так і з постачальниками. Постановка завдань, та подальший контроль відвантажень експедиторами замовлень.

10.2007 – 01.2009 - ЗАТ КБ «ПриватБанк» - Керівник Центру персонального обслуговування індивідуальних клієнтів. Обов’язки: пошук приміщення під відділення ПриватБанку; контроль та організація роботи та налагодженням та проведенням телефонної та мережі Інтернет; створення внутрішнього оформлення відділення банку; набір персоналу (менеджери по роботі з клієнтами, заст. керівника по обслуговуванню клієнтів) та проведення навчання персоналу; виконання планових показників; виведення відділення зі збиткового стану; досвід роботи з пластиковими картками Visa Classic, Visa\MC gold; депозитні програми; ЗП проекти; великий досвід роботи з Vip-клієнтами; налагодження партнерських стосунків; розширення агентської мережі; кредитування та страхування автомобілів; залучення клієнтів на іпотечне кредитування та кредитування на розвиток бізнесу; відкриття розрахункових рахунків у національній валюті СПД; досвід роботи з корпоративними; VIP клієнтами; налагодження партнерських стосунків, займався організацією та проведенням промоакцій.
Загальний досвід роботи у банківській сфері 3 роки. На посаді керівника 1 рік.

11.2006 – 08.2007 – ТОВ «Спожив Сервіс» ТМ «Центр Кредит» - Менеджер з розвитку ( регіональний менеджер),. Компанія займається готівковим споживчим кредитуванням. Обов’язки: розширення мережі кредитних пунктів в Києві та Київській обл.; пошук місць для розміщення торгових точок, ведення переговорів та заключення договорів оренди; відкриття кредитних пунктів; технічне забезпечення та організація роботи на кредитних точках; підбір персоналу; контроль якості роботи кредитних пунктів; виконання планових показників по видачі готівкових коштів; пошук партнерів для співпраці.

Додаткове навчання (курси та тренінги):
08.09 - 10.09 . Пройшов інтенсивний тренінги з активних продажів товарів та послуг.
11.09 - 05.10. Закінчив Навчально-кваліфікаційну школу, корпорації FRG, та здобув кваліфікацію експерта з нерухомості.

Освіта:
2009 рр. отримав диплом магістра факультету «Економіки та підприємництва», спеціальність Банківська справа в Університеті економіки та права «КРОК», форма навчання заочна.
2007 рік – отримав диплом бакалавра факультету «Економіки та підприємництва» спеціальність «Фінанси», вечірня форма навчання;
2003 рік – навчання у ПТУ № 7, за спеціальністю – електрогазозварник – рихтувальник автомобілів, маю диплом з відзнакою;
2000 р. - закінчив середню загальноосвітню школу № 288 м. Києва

Додаткова інформація: 1С на початковому рівні, володіння ПК впевненого користувача, права категорії «В», досвід керування на автомобі

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: