Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 2 червня 2017 PRO

Яніна

Бухгалтер по первичной документации, 2 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Декларант

з 01.2007 по 10.2008 (1 рік 9 місяців)
ПП „Іщенко В.В.” (обувная фирма)

Оформляла документи для митниці, податкової інспекції, інших контролюючих органів (Обласна санітарно-епідеміологічна станція, Центр стандартизації і метрології, Державна інспекція з карантину рослин): рахунки, контракти, довідки і доповнення до них, заяви, різного роду звітність, митні декларації та ін. Розтаможувала експортну сировину та затаможувала імпортовані вироби. Виконувала обов’язки бухгалтера: вела «Табель обліку робочого часу працівників», заповнювала звітність 1-ДФ та звітності до цільових фондів, проводила нарахування амортизації основних засобів на підприємстві.

21.03-29.12.06р.працювала в ТОВ „Крокуль” декларантом та інженером відділу зовнішньоекономічних зв’язків. Оформляла різні документи для митниці і податкової інспекції: декларації, рахунки, контракти та довідки і доповнення до них та ін. Проводила розтаможування експортної сировини та затаможувала імпортовані вироби.

15.08-16.07.2001р. практика на КВТФ „Крокуль”, працювала на комп’ютері, з принтером, ксероксом та факсом. Друкувала такі документи: накази, довідки, докладні записки. Відповідала на телефонні дзвінки, приймала телефонограми.

Освіта

ПДАА

Фінанси, Полтава
Вища, з 2007 по 2010 (2 роки 8 місяців)

20.11.08-03.03.09р.ПДАА, курси бухгалтерів з вивченням програм 1С Предприятие і Б-Туз.
25.05-17.08.2001р. ПТУ № 3, м. Полтава, курси секретар керівника.

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Дуже полюбляю читати книжки у вільний від роботи час. Я дуже допитлива, розумна, кмітлива, енергійна, цілеспрямована, швидко вчуся, добре вливаюсь в колектив. Шкідливих звичок не маю.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: