Резюме від 23 лютого 2024

Николай

Режисер, преподаватель актерского мастерства, сценарист

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

47 років, комунікабельний, креативний, допитливий, вмію працювати в команді, а так само досить самостійний для виконання індивідуальних завдань, наявність елегантного почуття гумору, відповідальний, жваво відгукуюся на нові, оригінальні ідеї, легка схильність до авантюризму. ерудований, у спілкуванні спокійний, розважливий. Добрий і чуйний. Не палю.
Кіно - Телебачення
Пишу сценарії будь-якої складності та будь-якого спрямування (мило (сімейні саги, медичні, спортивні, кримінальні драми, детективи, ситкоми, хорор, містика, артхаус, документальний, мультфільм). Адаптую іноземний матеріал до потреб нашого глядача. (Не перекладаю 😊). Зіткнувся з новим жанром серіаліті. Маю достатній досвід та власні напрацювання, щоб зробити проект успішним. Лікую хворі сценарії.
Театр
Ознайомлен з різноманітними методиками виховання актора. Можу успішно працювати як з професіоналами, так і з аматорами. Можу викладати режисуру та акторську майстерність.

Навчання в Київському національному університеті театру, кіно та телебачення імені І. К. Карпенка-Карого.2014 - 2015
спеціальність: Театрознавство
Диплом магістра.
Навчання у Київському національному університеті театру, кіно та телебачення імені І. К. Карпенка-Карого. 2003 – 2007
спеціальність: Режисура театру ляльок.
Диплом бакалавра.
Середньо-спеціальна:
Навчання у Херсонському училищі культури 1998 - 2002
Спеціальність: режисура
Диплом режисера самодіяльного театрального колективу
Диплом з відзнакою

1995-1997 – начальник сценічної служби у Херсонському обласному театрі ляльок.
2001 – 2003 керівник драматичного самодіяльного колективу.
2002 – 2003 актор у Херсонському обласному театрі ляльок.
2003 – 2006 актор у Київському міському театрі ляльок.
2007 – режисер – постановник у Київському міському театрі ляльок, робота над виставою «К.Р. або звичайне щастя та золоте нещастя»
2008 Київська естрадно-циркова академія – викладач спеціалізації – Лялькар (акторська майстерність).
2013 – керівник драматичного гуртка у піонертаборі «Дніпро»
З 1995 по 2013 рік були зроблені вистави:
"Пані Ленін" В. Хлєбнікова.; Велімір Хлєбніков: Легенда: «Повернувшиєся» Д. Валєєв; "Король помирає" Е. Іонеску. (уривки); «Маячня удвох» Е. Іонеску; «Дивна баба» Н. Садур; "Дівчина і пілот" О. Валькіна, за текстом "Маленький Принц" Екзюпері; «Родина Шрофенштейн» Г. Ф. Клейста; «К.Р. або звичайне щастя та золоте нещастя» у Київському Міському Академічному Театрі Ляльок

Кіно.
2006 – 2007 – старший асистент художника. Робота в кіногрупі творчого об'єднання «Опал» та «Серіал»
2007 року сценарист творчого об'єднання «Серіал» (під керівництвом Наталії Нікішеної)
За час роботи сценаристом брав участь у таких проектах:
Серіал "Танго-Доля". Автор біт. «Тримай мене міцніше» ефір на РТР, ACTV; Детективна мелодрама на 24 серії "Молода вдова". Діалогіст. У знімальному процесі; (Телекомпанія "Серіал"): Серіал "Рідні люди", автор біт. ефір на ТЕТ; Лікарняний серіал «Династія Світлових». Автор біт СТБ; Сіткоми "Йохан да Мар'я", "Дуже добре" "Необхідно знайомитися" автор кількох серій (для теле-кіно-компанії "КАЛАБУР ПІКЧЕРЗ"); «Сайт вбивств на замовлення» трилер. Розробник сюжету та діалогіст (для Куркаєва). Розглядається каналом; Ситком «Школа наречених», діалогіст (для теле-кіно-компанії «КАЛАМБУР ПІКЧЕРЗ»). Не знято; "Форварди" Молодіжний серіал. Один із авторів ідеї. Автор біт. (трудовий договір) не знято;
Досягнення: Моїм завданням у цій сценарній групі були комедійні та екшен-сцени. Мої сцени приймалися з найменшим коригуванням редактором каналу.
Робота на ТРК Україна
2008 – 2009 у сценарній групі «ТРК Україна». Керівник Тетяна Гнідаш.
Серіал – робоча назва «Пончик Люся» – діалогіст. У процесі зйомки (трудовий договір)
Досягнення: було поставлено завдання робити промову персонажів ємною і образною, щоб героїв можна було цитувати. Із завданням упорався, керівник проекту цитуючи, часто ставила мене як приклад.
2010 Київська студія телевізійних фільмів – технічний редактор (трудовий договір)
Досягнення: будучи технічним редактором, зіткнувся з нестачею метражу та логічної незавершеності деяких епізодів запропонував творчій групі двох нових персонажів, що коригують історію та епізоди. Моя пропозиція була прийнята і запропоновані мною персонажі були введені до загального сценарію.
2011 «1+1 Продакшн» – головний редактор групи розробки нових програм, відділу виробництва нових програм.
Телевізійний серіал (жанр серіаліті) «Зняти все» ефір на «1+1»
Досягнення: працюючи з новим жанром, аналогів якого не було раніше, у нашому телевізійному контенті, я першим зібрав повноцінну серію, потім першим зібрав серію важку психологічну драму, що далі в собі, далі першим і єдиним зібрав кілька комедійних серій, мною була розроблена і зібрана історія включає дві серії (з матеріалу який вважався бракованим!). зібрано унікальну серію

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: