Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 квітня 2024 PRO

Ольга

Директор, менеджер по персоналу, 27 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
63 роки
Місто проживання:
Черкаси
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 10.2016 по нині (7 років 6 місяців)
Відділення Фонду соціального захисту інвалідів, Черкаси (робота щодо створення умов фінансування заходів соціального захисту осіб з інвалідністю)

Співпраця з бізнесом щодо створення умов для працевлаштування осіб з інвалідністю

Заместитель начальника инспекции

з 07.2002 по 11.2015 (13 років 4 місяці)
Территориальная государственная инспекция по труду, г. Черкассы (государственный контроль и надзор)

Управління здійсненням державного контролю і нагляду за додержанням законодавства про працю, охорону праці, соціальне страхування роботодавцями області. Проведення семінарів, тренінгів, лекцій, занять з штурмів складних ситуацій, що виникають у кадровій роботі, оплаті праці, виплаті матеріального забезпечення з усіх видів соціального страхування, охорони праці, гігієни праці тощо для працівників кадрових, бухгалтерських, юридичних служб, а також керівників найвищої ланки. Розробка методичних рекомендацій із застосуванння нормативно - правових актів трудового права. Співпраця із засобами масової інформації всіх рівнів з питань надання відповідей та роз'яснень. Проводила складні перевірки додержання законодавства про працю, де викали конфліктні ситуації між суб'єктом господарювавння та інспектром праці.
За весь період роботи не мала жодних непорозумінь із роботодавцями. У частині надання професійного висновку щодо відповідності порядків проведення державного контролю та нагляду для співпрацюю із Черкаським обласним об'єднанням промисловців і підприємців, генеральним директором Федерації роботодавців України Іллічовим Русланом Володимировичем.
За період роботи більше 20 разів заохочувалась органами влади та профспілкровими органами різних рівнів. У 2011 році занесена до Книги пошани працівників соціадбної сфери Черкаської області. У даний час співпрацюю із Черкаською торогово- промисловою палатою у частині надання консультацій та проведення тренінгів, семінарів для членів палати та інших юридичних осіб.

Освіта

Технологический институт легкой промышленности

Инженер-химик-технолог, г. Киев
Вища, з 1978 по 1983 (4 роки 9 місяців)

не однократно обучалась на постоянно действующих курсах при Министерстве труда и социальной политики Украины, Международной Организиции Труда

Додаткова освіта та сертифікати

Центр повышения квалификации гос. служащих и руководителей предприятий

2 месяца, Ділова українська мова.

Знання і навички

Водіння автомобіля

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Інвалідність

Друга група.
Є обмеження щодо важкої фізичної праці

Додаткова інформація

Член президиума областного совета профсоюза работников социальной сферы, член совета Федерации профсоюзов Черкасской области.
Имею награды и поощрения Министертсва труда и социальной политики Украины, Федерации профсоюзов Украины, областной госадминистрации, областного совета, других. Признана женщиной-лидером 2011 года.
Имею автомобиль, удостоверение водителя, стаж 15 лет.
Инвалид 2 группы, ограничение - тяжелые физические нагрузки.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: