Резюме від 20 липня 2016

Сергей

Працівник банку

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office

Додаткова інформація

Р Е З Ю М Е

Лесич Сергій Володимирович

Дата та місце народження: 14 січня 1985 року, м. Черкаси
Вік: 29 року
Сімейний стан: одружений
Місце проживання: м. Черкаси
Телефон мобільний: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:
2002р. – 2007р. Черкаський державний технологічний університет, факультет фінансово-економічний, спеціальність – фінанси, кваліфікація економіст-фінансист.

Досвід роботи:
2011р. – 2013р., ПП «ГОР-ТЕСС»
Посада: Торгівельний представник
Обов’язки: моніторинг ринку та аналіз діяльності конкурентів; представлення компанії; пошук нових клієнтів; виявлення потреб клієнта; активний пошук нових клієнтів та налагодження довгострокових відносин; контроль по виконанню заказу; контроль дебіторської заборгованості.

Досягнення: За час роботи на цій посаді товарообіг по даному маршуту збільшився на 120%.

2008р. – 2010р. – ГВПМ ДПІ у місті Черкаси.
Посада: оперуповноважений лейтенант ГВПМ ДПІ у місті Черкаси
Обов’язки: приймати й реєструвати заяви, повідомлення та іншу інформацію про злочини і правопорушення з питань оподаткування; проводити їх перевірку і приймати щодо них рішення; здійснювати оперативно-розшукову діяльність, досудову підготовку матеріалів за протокольною формою; проводити дізнання і досудове (попереднє) слідство; вживати заходів щодо відшкодування заподіяних державі збитків; встановлювати причини та умови, що спонукали до вчинення злочинів й інших правопорушень у сфері оподаткування, вживати заходів з їх подолання; гарантувати безпеку працівників органів державної податкової служби і їх захист від протиправних посягань під час виконання ними посадових обов'язків; попереджувати корупційні симптоми та інші службові порушення серед працівників державної податкової служби; збирати, аналізувати і узагальнювати інформацію про порушення податкового законодавства, прогнозувати тенденції розвитку негативних процесів кримінального характеру, пов'язаних з оподаткуванням.

Досягнення: збільшення надходжень до державного бюджету України, отримання звання старший оперуповноважений старший лейтенант ГВПМ ДПІ у місті Черкаси.

2007р. – 2008р., служба в збройних силах України

Знання мов: Українська – вільно; російська – вільно; англійська – зі словником.

Навички: Маю навички заключення договорів та їх супроводження. Впенений користувач: MS Office (Word, Exсel), навички роботи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera) і E-mail. Права водія категорії В.

Особисті якості:
Комунікабельність, стресостійкість, добросовісний, відповідальність, пунктуальність.

Інтереси та захоплення
Рибалка, домашні тварини, спорт.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами