Резюме від 30 січня 2024 PRO

Євген

Шеф-кухар

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар/Керуючий готельно-ресторанного комплексу

з 05.2021 по нині (3 роки)
Stalker Hotel&Hostel, с. Дитятки (Готельно-ресторанний бізнес)

-Запуск ресторану з этапу проектування до операційной діяльності (розробка технологічної розтановки обладнння кухні та бару, підбір обладнання та інвентарю, створення ТТК, прорахунок с/в)
-створення концепції меню (основного, гриль, сніданків, комплексних обідів/вечерь, To Go, для груп туристів)
-оновлення меню ориєнтуючись на потреби гостей, а також по результатам аналітики
-формування націнки
-аналітика меню (menu engineering)
-контроль дотримання показників видатків (food cost, labor cost)
-підбір та навчання персоналу з нуля, в тому числі програми Servio (готель та ресторан)
-контроль дотримання санітарних норм та правил (готель та ресторан)
-запровадження стандартів обслуговування та контроль їх дотримання (чек-листи)
-контроль виконання планових показників
-контроль операційнної діяльності
-формування звітності для власників
-ведення первинної бухгалтерії
-створення бюджету та прогнозування операційної діяльності (завантаження, СОТ) (місяць/рік)
-участь та перемога в шоу "Ревізори на порозі"

Технолог-проектувальник, шеф-кухар

з 02.2020 по 12.2020 (10 місяців)
Надання консалтингових послуг, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-разротка концепту кухні
-складання драфт-меню
-розразунок кількості відвідувачів в день
-розразунок росходу сировини
-розразунок кількості персоналу
-розробка схеми технологічниї процесів
-рассчет площадей производственных цехов и складских помещений
-розрабка кресленнь технологічної разстановки обладнанняя з зазначенням точок підключення всіх необхідних комунікацій
-3D візуалізація кухні та бару
-розробка специфікацій обладнання та інвентарю
-пошук постачальників та проведення тендеру на закупівлю обладнання та інвентарю
-разробка техніко-технологічних карт
-проробка меню

Шеф-кухар

з 03.2017 по 02.2020 (2 роки 11 місяців)
Лаунж бар, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-розробка меню (основне, сезонне, банкетне);
-створення тех. карт;
-робота з постачальниками;
-контроль food cost;
-підбір та навчання персоналу;
-проведення банкетів, фуршетів;
-складання спеціальних пропозицій (для Resto Week, тиждня украинскої кухні и т.д.);
-проведення інвентаризацій;
-контроль дотримання санітарних норм;

Шеф-кухар

з 10.2016 по 02.2017 (4 місяці)
Кафе "Моменти", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- складання ТК;
- оновлення меню, контроль собівартості;
- контроль відповідності та таймінгу видачі страв;
- підбір та навчання персоналу, на два ресторани;
- керівництво командою 20 осіб;
- складання графіків роботи;
- контроль фонду оплати праці кухні;
- проведення інвентаризацій;
- проведення банкетів, фуршетів;
- контроль дотримання санітарних норм;

Шеф-кухар

з 04.2014 по 09.2016 (2 роки 5 місяців)
Готельно-ресторанний комплекс "Сапфір", Котлас (Готельно-ресторанний бізнес)

- Розробка техніко-технологічного розташування обладнання;
- Разробка меню (европейске, японська кухня, сніданки, пропозиції для групового харчування, банкетне меню);
- Складання технологічних карт;
- Прорахунок собівартості страв;
- Складання калькуляційних карт в 1С;
- Підбір та замовлення обладнання;
- Розстановка технологічних процесів;
- Підбір та навчання персоналу, контроль персноналу;
- Робота з постачальниками;
- Сезонне оновлення меню;
- Обслуговування фуршетів, банкетів, кава-брейкі кількістю до 400 осіб;
- Проведення інвентаризацій;
- Контроль дотримання санітарних норм;

Менеджер проекту

з 08.2013 по 02.2014 (6 місяців)
STACO smart buffet, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-розробка технологічної розтановки обладнння кухні, підбір обладнання та інвентарю, 3D моделювання, розробка плану підключеннь обладнання (вивід під электро- та водо- постачання);
- підбір та закупка обладнання;
- контроль будівельних робіт;
- закупівля меблів , освітлення, посуду, инвентарю, обладнання;
- складання бюджетів та кошторису;
- заключення договорів з постачальниками;
- участь в складанні меню;
- ведення фінансової звітності.

Керуючий

з 01.2013 по 08.2013 (7 місяців)
Chin Chin, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- стандартизація процесів роботи в ресторані;
- складання бюджетів;
- робота з постачальниками;
- участь в оновлені меню;
- розробка рекламної стратегії;
- розробка технологічної розтановки обладнння кухні, підбір обладнання та інвентарю, 3D моделювання, розробка плану підключеннь обладнання (вивід під электро- та водо- постачання);
- контроль будівельних робіт;
- підбір персоналу;
- відкриття ресторану з нуля.

Менеджер фуд-корту

з 06.2012 по 01.2013 (7 місяців)
НСК Олімпійський, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Складання бюджетів на кожен захід;
- Прорахунок логістики по кожній точці громадського харчування, а саме плановані продажі, відповідне замовлення продукції та залучення необхідної кількості персоналу (14 точок з гриль-меню, 14 точок з фрі-меню, 13 точок випічка та марміт, 1 піцерія);
- Контроль роботи персоналу;
- Робота з постачальниками;
- Контроль завантаження 42 точок громадського харчування;
- Контроль спарвності обладнання;
- Успішний досвід налагодження роботи фуд-корту НСК "Олімпійський";
- Успішний досвід проведення ЄВРО-2012 на НСК "Олімпійський";
- Проведение тренінгів для персоналу.

Адміністратор паблік-зони

з 10.2011 по 05.2012 (7 місяців)
НСК Олімпійський, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- здійснення контролю завантаження 42 точок громадського харчування перед заходом;
- контроль наявності продукції під час заходу;
- контроль за якістю роботи персоналу під час заходу;
- врегулювання конфліктних ситуацій із відвідувачами стадіону;
- участь у підготовці відкриття стадіону "Арена Львів".

Член бригади ресторану

з 10.2010 по 12.2011 (1 рік 2 місяці)
McDonald's, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Якісне та своєчасне приготування продукції
- Контроль за якістю та терміном придатності продукції

Освіта

НАУ

Літальних апаратів, Київ
Незакінчена вища, з 2009 по 2011 (2 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Маркетингова бізнес академия "Сити", Шеф-кухар, 6-й розряд

2016

NewRealGoal (Управління та мотивація персоналу)

2016

Додаткова інформація

- переможець в телешоу "Ревізори на порозі"
- знання норм НАССР
- впевнений користувач ПК;
- знання 1С, Servio;
- програми: Word, Excel, Компас 3-D, Google Sketch-Up, 3D max
- відповідальний, енергійний, цілеспрямований, виконавчий.

Схожі кандидати

Су-шеф
Київ

Шеф-кухар
50000 грн, Київ

Су-шеф
Київ

Executive chef
Київ, Інші країни, Дистанційно

Шеф-кухар, в сімʼю, керівник ресторану
60000 грн, Київ, Івано-Франківськ , ще 5 міст

Су-шеф, кухар-універсал
Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: