Резюме від 20 лютого 2024 PRO

Mykola

Шеф-кухар, в сімʼю, керівник ресторану, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Буковель, Івано-Франківськ, Інші країни, Київ, Львів, Моршин, Ужгород

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник ресторану

з 09.2023 по 01.2024 (4 місяці)
Осоння Карпати, Східниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Керівник ресторану (Шеф-Кухар)

з 08.2023 по 10.2023 (2 місяці)
Стажування в кращих Готельно-Ресторанних копмлесах Буковеля, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Співзaсновник

з 06.2019 по 02.2022 (2 роки 8 місяців)
Mood Street Food, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар-Керівник Ресторану

з 06.2019 по 07.2023 (4 роки 1 місяць)
ГТК Озеро Віта, Міжгір'я (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуючий рестораном- Шеф-кухар

з 02.2018 по 05.2019 (1 рік 3 місяці)
Стажування в різних компаніях, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 04.2017 по 09.2017 (5 місяців)
піцерія FESTA яремча, Яремче (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

з 09.2016 по 03.2017 (6 місяців)
Нічний клуб Малевич, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

організація роботи кухні
керування штатом більше 20 осіб
організація фуршетів до 2000 гостей

Кухар

з 10.2015 по 08.2016 (10 місяців)
Zakopane Poland, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар уніврал

Кухар

з 05.2015 по 09.2015 (4 місяці)
Фелічіта Буковель, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Сезонна робота

Кухар

з 05.2014 по 03.2015 (10 місяців)
San-Remo, Долина (Готельно-ресторанний бізнес)

кухар універсал

Кухар

з 05.2011 по 09.2013 (2 роки 4 місяці)
Парк-Готель, Алушта (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар-універсал

Освіта

НУХТ

Харчові технології-Харчові технології та інженерія, Київ
Вища, з 2009 по 2014 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

майстер клас від Вячеслав Купар професвйного шеф-кухаря майстра японської кухні, Нобу Матсухіса (19-20.04.11) Nipponia

6

Бізнес-тренінг шеф-кухаря Олександра Йорца

6

● Тренінги на теми: аналіз продажів та планування замовлень; основи HR-знань;

6

Університет ресторанного бизнеса WelcomePro, "Курс для сильного керуючого"

6

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook Internet Explorer Email Outlook Express MS Access Opera Mozilla Firefox Управлінські навички Продаж 1С ЗУП Адміністрування Poster Ведення звітності 1С:Торгівля і склад 1С:Управління торгівлею Електронна звітність xPOS Нарахування зарплати Барна справа Express КАМИН Упрваління штатом більше 20 працівників Проектування куконь Підбір та закупівля обладнання Організація корпоративів-заходів чисельністю 2000 гостей Досвід роботи Офіціант

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Польська — вище середнього

Додаткова інформація

- відкриття підприємств громадського харчування "з нуля";
- проектування харчоблоку для підприємств громадського харчування;
- аналіз та раціональність розрахункових проектів;
- розробка меню згідно з заданим концептом;
- Проведення дегустацій;
- Складання калькуляції та тех.карт;
- підбір обладнання і необхідного інвентарного знаряддя
- підбір та навчання персоналу із застосуванням взаєморозуміння,
розстановка процесу;
- Складання та контроль графіків виходів на роботу;
- Аналіз обладнання-інвентаря кухні.Доопрацювання логістики кухні
- Організація закупівель та робота з постачальниками.
- Введення сезонних пропозицій.
- Постійний контроль якості страв

-. налагодження логістики та доведення до автоматизму всіх виробничих процесів на кухні;
-. полегшення задач кухарів за рахунок оптимізованої роботи з напівфабрикатами;
-. проведення значної творчої роботи з метою надання стравам вишуканості та естетичної привабливості;
-. налагодження комфортних та здорових стосунків у колективі;
-. введення прозорої та зрозумілої системи обліку сировини
Управління штатом більше 60 співробітників..

Керуючий Ресторану

Управління персоналом (регламенти роботи, чек-листи, формування системи мотивації,
складання робочих графіків та табелювання), навчання та контроль знань персоналу
(атестації, моніторинг, тренінги, ранкові та вечірні брифінги), планування та оновлення
меню (основні, сезонні та тематичні позиціі), аналіз продажів, планування бюджету,
контроль інвентаризацій по бару та кухні, отримання зворотнього зв’язку від гостей та
обробка даних, контроль цінової політики та встановлення цін, контроль закупівель по
бару та кухні, контроль роботи з постачальниками (договір, ціни, якість отриманої
продукції). Організація бенкетів, фуршетів, кава-брейків та кейтерингу.
Організація роботи та ефективної взаємодії структурних підрозділів.
Формування позитивного відношення працівників до обовязків та будування
взаємовідносин шляхом організаціі командотворчих заходів.
Структурування підприємства
Оптимізація процесів
Аналіз поточної роботи ситуації та планування розвитку
Аналіз продажів
Оптимізація витрат та бюджетування
Розробка та впровадження посадових інструкцій та систем мотивації для персоналу на всіх рівнях
Підбір, адаптація та навчання співробітників
Розробка, контроль та аналіз планів продажів
Аналіз діяльності конкурентів
Розробка та проведення тренінгів

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: